maanantai 22. huhtikuuta 2013

19.4.

09:20 Tee, omena
11:00 Lohta kermakastikkeessa, keitettyjä perunoita, vähän kasviksia
12:30 Mahdollisuus syödä suklaakakkua töissä, mä skippasin! -> Join vaan teetä
19:00 Kanasalaatti
-> punkkua, minttu-shotti, muutama hörppy olutta.. sipsiä..

Ihan liian vähän tuli syötyä. Lounaalla käytiin ulkona ravintolassa, josta en kovin paljoa pidä sen epäterveellisyyden takia. Suoriuduin kuitenkin mielestäni ihan hyvin valitessani lohen ja tuopillisen vettä, kun muu pöytäseurue söi pizzat ja joi tuopilliset olutta. Lohi oli kyllä aika iso pettymys - melko kuivaa ja mautonta. Töistä lähdettiin heti ajelemaan Turkuun päin, joten siinä ei ehtinyt mitään syödä, kun töissäkin oli melko kiire koko päivän. Käytiin sitten turussa kaupasta ostamassa kanasalaattia, jonka söin kun pääsin kaverin luo.

En jaksa nyt kirjottaa viikonlopun syömisiä. Liikaa hiilareita.. Eilen illalla meni jo paremmin ja söin pitkästä aikaa rahkaa (maustamaton, rasvaton maitorahkaa, pakastevadelmia, auringonkukansiemeniä, oliiviöljyä).

Sunnuntaina kävin juoksemassa portaita. Lähes 550 askelmaa tuli mentyä ylöspäin ja saman verran alaspäin. Ja tuon jälkeen vielä vähän juoksemaan pururadalle, joka tosin oli vielä ihan lumen peitossa. Tehokasta lumisohjo-juoksua parin kilsan verran. Innostuin todella paljon nyt ulkona juoksemisesta. Juoksumatolla juokseminen on muutaman kerran tuntunut todella puuduttavalta, niin nyt on taas todella kova hinku päästä juoksemaan, ja nimenomaan ulos juoksemaan! Suunnittelin jo noin 15 km lenkin meidän kämpän lähistölle, minkä voisi tänään mennä testaamaan.

Painoakaan en tänään jaksanut punnita. Varmaan ihan hirveästi taas sipsien suolaturvotuksen takia. Kattellaan joskus myöhemmin taas.. Mun ongelmana on todennäkösesti aina viikonloput. Viikolla tulee ihan ok syötyä, mutta sitten viikonloppuisin on nyt hirveästi ollut kaikenlaista, joka sisältää punkun juomista. Nyt ei onneksi ole pariin viikkoon mitään sellaista tiedossa, joten ehkä vihdoin saisi painon putoamaan vähän enemmän. Suunnittelin olevani myös vapun täysin selvin päin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Seuraa blogiani sähköpostilla