keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Paino-ongelma

Mä en oikeesti ymmärrä mun painoa. Nyt kun on käynyt lähes joka aamu vaa'alla, niin huomaa miten paljon se hyppii. Maanantaina paino oli taas ihan hurjissa lukemissa, lähemmäs 63 kg kuin 62 kg. Tämän selittää todennäköisesti sunnuntai-illalla syödyt lämpimät leivät, hiilaripöhötystä.. Eilen (tiistaina) oletin painon olevan taas (vai edelleen) hurjissa lukemissa, koska maanantai-illalla näin yhden kaverini pitkästä aikaa ja illalla tuli syötyä picnic-kinkkupatonki, juotua yksi lonkero ja illalla myöhään vielä syötyä pari ruisleipää lisää. Mutta ei, eilen paino oli aavistuksen alle 62 kg. Kilon siis pudonnut. Tänään oletin, että paino olisi samoissa kuin eilen, koska eilen en syönyt ruisleipää ollenkaan ja olimme miehen serkun luona saunomassa, joten ei koko ajan ollut jääkaapillakaan. Mutta taas olin väärässä, paino oli tänään taas lähempänä 63 kg kuin 62 kg. Toki tuli muutama karkki ja vähän jäätelöä syötyä illan aikana, mutta ei kai muutama karkki voi painoa nostaa kiloa??

Toisaalta jos sama ylös-alas-homma jatkuu, voi huomenna (punnituspäivänä) odottaa pienempää lukua? :D

3 kommenttia:

  1. Tuota nii-i. Kyllä sun kannattais vaan pistää kunnon ruokaremontti pystyyn. Ite olin samoissa mitoissa sun kanssa ja nyt neljä kuukautta laihdutusaloituksen jälkeen 8kiloa kevyempänä (54kg) tavoitteessa! Viikkopunnituksia harrastin iteki, mutta kiitos ruokavaliomuutoksen niin paino tippui joka viikko eikä tullut jojoilua. Suosittelen todellakin ruokavalioon puuttumista ja liikunta on sitte sitä hyvää extraa!

    VastaaPoista
  2. Haluatko vielä tarkemmin sanoa, minkälaisen ruokaremontin teit? Mitä söit ennen ja mitä jälkeen?

    VastaaPoista
  3. Napostelut pois ja 5 kertaa päivässä syömiset. Lisäksi 500g kasviksia päivään ja proteiinia 60g päivässä ja ravintosuhteet suurinpiirtein niin että 50%hiilareita 25% proteiineja ja 25%rasvoja ja rasvojen kanssa tarkkana että tulee tyydyttymättömistä! Ja lisäksi tosiaan pastat ja riisit ja vehnät pois, ruisliepä ja peruna sallittua.

    VastaaPoista

 

Seuraa blogiani sähköpostilla