tiistai 30. huhtikuuta 2013

Wappu tuleeee!

Tulipa taas melko pitkä tauko näihin postauksiin. Töissä on ollu hirvee kiire ja viikonloppu meni taas Turussa. Tällä kertaa oli alkoholiton viikonloppu pitkästä aikaa. Ruoka oli melko hiilaripainotteista, kun en siihen itse pysty vaikuttamaan, mutta kuitenkin semmosta "hyvää hiilaria". Tai ainakin parempaa ku aikasempina viikonloppuina (sipsiä...). Ruisleipää tuli syötyä vähän joka välissä, ruokana oli jauhelihakeittoa ja makaronilaatikkoa. Lisäksi tuli käytyä sukuloimassa useammassakin paikassa, niin teetä ja pullaa/keksiä tms tuli jonkun verran myös maisteltua. Mutta jotta ette saisi huonoa kuvaa mun jokaisesta Turun vierailusta, niin tällä kertaa käytiin ihan lenkilläkin ulkona! Matkaa taittui hieman alle 7 km ja vauhti oli melko reipas, kun miehen vauhdissa koitin kipitellä mukana.

En ole nyt tarkkaa ruokapäiväkirjaakaan kirjoitellut. Pääasiassa ihan hyvin tullut arkisin syötyä, paitsi sitten muutamat lakritsihahmot välillä. Ei kuitenkaan mitenkään hirveän paljon. Mies onneksi tuhonnut suurimman osan niistä. Paino oli tänään aamulla 62,2 kg, eli hirveää pudotustakaan ei ole tullut, mutta ei ainakaan tullut samanlaisia plussauksia kuin yleensä viikonlopuista.

Viime viikolta jäi punnituspäiväkin merkkaamatta. Painoa oli saman verran kuin edellisellä viikolla, eli 62,3 kg.

Lauantaina olisi sitten jo HCR:n vuoro. Tällä viikolla ei siis enää mitään hirveän pitkiä lenkkejä kannata tehdä. Olisin halunnut muutaman pidemmän ja rauhallisemman lenkin mahduttaa vielä tähän, mutta aika menee niin hirveän nopeasti. Kaipa sitä sitten on valmis hölkyttelemään tuon 21,1 km läpi. Tavoiteaikaa mulla ei sen enempää ole. Kunhan yritän päästä ehjänä maaliin (ja mielellään alle 3h, joka on maksimi suoritusaika, joka mitataan ja saa mitallin). Tietty jos alle 2,5 h pääsee, ni oon jo tosi tyytyväinen. Mutta rennolla asenteella olen sinne menossa!

Tänään olisi wappuaattokin. Mitäs lukijoilla on vappusuunnitelmissa? Ite meinaan pitää kiinni alkoholittomuudesta, jotta huomenna pääsisin tekemään lyhyen lenkin ja istuskelemaan johonkin piknikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Seuraa blogiani sähköpostilla