torstai 11. huhtikuuta 2013

Punnituspäivä

Kuten eilen ounastelin, paino oli tänä aamuna taas paljon pienempi, nimittäin 61,7 kg. Toivottavasti nyt pysyisi tuon 62 kg alla.

Eilen olin taas juoksemassa. Töissä oli tosi laiska olo, joten melkein jo skippasin koko juoksun, mutta onneksi menin. Treenin jälkeen oli taas ihan (ihanan) kuollut olo. Matkaa taittui 12 km verran aikaan 1:29:00, eli minuutin nopeemmin ku viime 12 km. Jes, hyvä minä! Juoksun jälkeen kävin vielä tunnin venyttelytunnilla. Ja btw, tuon eilisen 12 km jälkeen, mun kokonaissaldo on hieman reilu 200 km marraskuun lopusta lähtien! :D

Tuosta mun liikuntasuunnitelmasta sen verran, että lauantain juoksut eivät tule kovin hyvin onnistumaan. Tällä viikolla on tuo cycling-maratooni, mikä onkin ihan ok. Ensi viikonloppuna olen Turussa ja todennäköisesti hieman heikossa hapessa, joten ei pääse juoksemaan. Ehkä ensi viikolla voisi ottaa vähän rennommat juoksut jo arkipäivänä.

Tämä viikko:
to: lepo
pe: lepo tai jooga (riippuen mihin aikaan tulee vieraita meille)
la: cycling-maraton 3h
su: lepo

Ensi viikko:
ma: lyhyt juoksu (5km) + plyo
ti: lyhyt juoksu (5-8 km)
ke: pitkä juoksu (12-16 km) (+ venyttelytunti)
to: lepo
pe: aamupumppi
la: lepo
su: jos tullaan turusta ajoissa, ni ehkä joku lyhyt juoksu vielä

Tästä seuraavalla viikolla ollaan taas viikonloppu Turussa, koska on mummin hautajaiset perjantaina. Silloin tuskin tulee juotua, joten lauantaina voisi Turussa katsoa jonkun lenkin ja mennä ulos juoksemaan tai sitten sinnekkin satsille juoksemaan.. Ja sitten seuraavalla viikolla onkin jo HCR. iiiks, ei ole pitkä aika enää. Nyt saisi vaan lumet sulaa kunnolla, jotta pääsisi jo ulos juoksemaan enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Seuraa blogiani sähköpostilla