torstai 2. toukokuuta 2013

Huoh

Pohdin tässä, että pitäisikö sitä vaan tyytyä tähän painoon ja lopettaa jatkuva stressi siitä, ettei paino laske. Toki edelleen jatkan liikuntaa ja terveellisesti syömistä, mutta olisin vain tyytyväinen kun paino pysyy samassa. Kun ei se laske helpolla ja mitään kitukuuria en aio pitää, enkä jaksa mitään kaloreita alkaa laskea. Laiska laihduttaja.. =D

Suunnittelin myös, että jättäisin oikeasti kaikki viljat pois. Eilen tuli syötyä muutamat (itsetehdyt) munkit ja paino oli tänään taas puoli kiloa enemmän kuin eilen. Ja olimme lähes koko päivän ulkona ja liikuttua tuli myös kävellen paljon.

Eilen:

Aamupala: itsetehtyjä mantelileipiä 2 kpl, päällä voita, juustoa, kinkkua, kurkkua, puoli kuppia kahvia (ja puolet maitoa.. =D opettelen hieman juomaan kahvia, joskos se nopeuttaisi aineenvaihduntaa ja helpottaisi painonpudotuksessa =D ) Mantelileipiin laitoin nyt pellavasiemenrouhetta tattarirouheen tilalle. Nyt pitäisi kuitujakin olla enemmän ruokavaliossa.
Päivemmällä olimme vappupiknikillä grillailemassa ja söin kaksi possun pihviä ja herkkusienisalaattia (semmone kaupan majoneesimössö, ei ollu kovin hyvää..). Sekä muutaman munkin ja pari lasillista simaa.
Illalla söin yhden tattarinäkkärin voilla, juustolla, kinkulla ja kurkulla, sekä 3 noita mantelileipiä samoilla päälysteillä.. Nuo leivät ovat melko pieniä, hieman mun kämmentä pienempiä ja ehkä 0,5-1 cm paksuja. Lisäksi pari isoo kuppia teetä.

Munkitkin oli oikeen terveellisiä, kun käytin sämpyläjauhoseosta niihin, kun vehnäjauhot oli loppu. Tuli sitten melko jyväisiä munkkeja. =D

Tiistai ilta meni melkein alkoholittomasti. Kaksi pientä minttushottia join, ja nekin silleen hissukseen nauttien. Flunssa meinaa puskea, niin toivoin tuon vähän helpottavan oloa. Nyt on myös vitamiineja tullut otettua päivittäin. Toivottavasti lähtee pois ennen lauantain puolimaratonia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Seuraa blogiani sähköpostilla