maanantai 9. toukokuuta 2011

Viikonlopun jälkeen..

Viikonloppu meni liikuntojen suhteen oikein hyvin. Lauantaina oli taas yhden päivän Hapkido-leiri, eli liikuntaa tuli taas 5 tunnin edestä. Tosin tällä kertaa melko rentoa liikuntaa. Eilen (sunnuntaina) olin pari tuntia pelaamassa rantalenttistä kaveriporukalla. Samaisella porukalla ollaan todennäkösesti koko kesän ajan järjestämässä erilaisia liikuntajuttuja. Hauskaa yhdessäoloa ja liikuntaa. :)

Syömisetkin meni ihan ok. Lauantaina tuli syötyä melko leipä-painoitteisesti, kun otin leirille vain leipää ja pari hedelmää mukaan. Eilen olin äitienpäivän kunniaksi isovanhempien luona syömässä perunamuussia ja lihapullia ja leipäjuustosalaattia. Illalla söin puolikkaan lihapiirakan, jossa välissä pekonia ja tuorejuustoa. Ei ehkä ihan terveellisin vaihtoehto, mutta kalorit jäivät joka tapauksessa tosi vähäisiksi.

Juominen sen sijaan on ollut vähän huonoa. Vettä on tullut juotua ihan liian vähän ja lauantaina tuli juotua alkoholia enemmän kuin oli aluksi tarkoitus. Yllättäen krapulaa ei ollut kuitenkaan eilen ollenkaan. Olen toisaalta ylpeä lauantai-illasta, koska menimme kaverini luo ja matkalla kaikki muut kävivät hakemassa pitsaa tai kebabbia ja baarin jälkeen vielä uudelleen. Itse en ostanut kummallakaan kerralla mitään vaan tyydyin haistelemaan muiden herkkuja. :)

Stressaan tällä hetkellä todella paljon opinnäytetyötäni. Siirsin jo valmistumiseni elokuuhun, joten oppari pitää olla valmis viimeistään heinäkuun loppuun mennessä. Muutama kuukausi aikaa, mutta kun nyt on jo jonkun aikaa mennyt, etten ole saanut oikein mitään aikaiseksi, niin tuo muutama kuukausi kuulostaa todella lyhyeltä ajalta. Nyt pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja saada oppari etenemään.

Olen välillä peilin edessä seistessäni miettinyt, ettei minulla nyt niin hirveän iso kroppa ole. Olen muutamia kertoja nähnyt itseni jopa melko hoikkana. Mutta on myös päiviä, jolloin en pidä yhtään näkemästäni. Liian isot jenkkakahvat ja vatsa pömpöttää.. Haluan kiinteytyä just nyt heti!

Ainiin, semmoinen vielä.. Löysin tuollaisen mukavan paikan, josta saa halvalla kaikenlaisia tarjouksia. www.kimppadiili.fi. Yleensä siellä on yksi tarjous / päivä. Perjantaina ostin kuukauden superkortin Motivuksen kuntosalille ja jumppiin hintaan 25e!! Normaalisti tuo on 94e. Eli pääsen kuukauden ajan kaikkiin Motivuksen jumppiin ja kuntosalille. En millään malttaisi odottaa, että jo pääsisi. Nyt ei ole ollut aikaa vielä aloittaa. Toinen samanlainen paikka on www.citydeal.fi. Sielläkin on joskus ollut noita kuntosalikortteja todella halpaan hintaan. Kannattaa seurailla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Seuraa blogiani sähköpostilla