torstai 27. joulukuuta 2012

Punnituspäivä!

Olen oikein tyytyväinen jouluun. Tai sen syömisiin lähinnä. Helppo olla syömättä liikaa, kun ei oikeen mikään ruoka maistu.. :D Ruokaa tuli siis todella vähän syötyä. Jostain syystä oli vain heikohko ja äklö olo melkein koko ajan. Norjaa ei tarvinnut kertaakaan mennä puhumaan, joten niin huono olo ei sentään ollut. Tässä vähän yhteenvetoa ennen joulua ja joulun aikana syömisistäni:


Toivottavasti en ole paljoa unohtanut, kun en taaskaan muistanut/ehtinyt/jaksanut noita kirjoittaa ylös heti. Todela vähän tuli syötyä. Perjantaina se oli vähän vahinko ja olisi pitänyt syödä ennen kun alkaa juomaan. Lauantaina ei sitten perjantain takia maistunut ruoka kovin paljon. Paitsi illan mittaan tuli sitten syötyä ihan liikaa leipää. Sunnuntaina oli ihan ok ruokapäivä. Lohta olisi voinut syödä vähän aikaisemmin, jotta juoksu olisi ehkä mennyt hieman paremmin. Iltapalaksi taas vaihteeksi leipää. Vähän vaikea olla syömättä leipää, kun sitä tarjotaan aina aamu- ja iltapalaksi kun ei ole kotona.

Maannataina oli sitten jo vähän heikompi olo ja aamulla sain syötyä vain yhden leivän. Sillä pärjäsin iltaan saakka kun vaihdoimme majapaikan isän luo ja siellä saatiin jouluruokaa. Jaksoin yhden lautasellisen syödä ja siitäkin puolen välin jälkeen sai jo tehdä töitä, että maistui. Ruoassa ei ollut tokikaan mitään vikaa. Hyvää oli! Punkkua meni sitten illan ja yön mittaan melko reilusti. Ihme, että se maistui. :D Aatto venähti hieman pitkäksi ja ennen nukkumaan menoa (tiistaina aamulla) söin sitten vielä palan kinkkua. Sitten "oikean" aamupalan aikana oli riisipuuroa, joka meni yllättävän hyvin alas ja vähän teetä päälle. Sitten vaihtui taas majapaikka takaisin isovanhempien luo, jossa tarjoiltiin glögiä. Olin aikaisemmin sanonut jo, ettemme söisi siellä kunnon ruokaa ollenkaan, koska suunta olisi vielä miehen vanhempien luo syömään illemmalla. Mulle nousi kuitenkin hieman lämpöä illan aikana, joten jäimme sitten isovanhempien luo ja mies siellä söikin ihan kunnon ruokaa muiden mukana kun mä olin isovanhempien sängyssä torkkumassa kuumetta pois. Seittemän aikoihin kokeilin sitten ruokaa ja yhden leivän sainkin alas, toinen ei enää maistunut ja sitten takaisin pötköttelee, kun muut alkoivat pelaa korteilla. Vielä myöhemmin vähän sitten piristyin ja sain pari perunaa ja jauhelihakastiketta syötyä. Ja jaksoin jopa yhden pelin pelata.

Keskiviikkona siirryimme sitten aamupalan jälkeen vihdoin miehen vanhempien luo. Mun olo oli jo hieman parempi ja kuume oli poissa. Ruoka ei silti maistunut kovin paljoa, hieman sain kuitenkin syötyä ja puolikkaan palan suklaakakkuakin. Illalla lähdimme ajelemaan takaisin pääkaupunkiseudulle ja myöhemmin tuli juotua pari kuppia teetä ja syötyä muutama suklaakonvehti (ensimmäiset joulun aikana.. :D )

Noh, sitten tuohon punnituspäivään. Kävin aamulla vaa'alla ja painoa oli 62,0 kg. Viikossa siis pudonnut 1,6 kg vaikka oli joulu! En usko että oikeasti on noin paljoa pudonnut vaan johtuu lähinnä siitä, etten ole syönyt hyvin ja tässä kun ruoka alkaa ehkä maistumaan taas, niin tulee osa takaisin. Tai sitten kroppani vaan kaipasi tuota kolmen päivän kunnon liikkumattomuutta, nukkumista ja stressittömyyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Seuraa blogiani sähköpostilla