tiistai 18. joulukuuta 2012

Maratoonari

Aloitetaan nyt vaikka huonoista uutisista. Viikonloppu meni ihan päin jotain. Perjantaina oli firman pikkujoulut ja siellä tuli syötyä ja juotua hyvin. Ruoka oli ihan ok, söin paljon salaattia, lohta, kanaa ja paahtopaistia. Lisäksi otin yhden leivän, koska oli pakko maistaa kylmäsavulohi-siianmätimoussee, joka oli levitteeksi tarjoitettu. Oli todella hyvää. Alkoholia tuli juotua enemmän kuin laki sallii. Melko pitkälti punaviiniä, mutta mukaan mahtuu myös siideriä, caipiroskaa, rommikolaa, lonkeroa... Rommikolaa join vain yhden ja tämän jälkeen olikin sellainen olo, että ilta tulee menemään huonosti. Olen melko herkkä kofeiinille ja tuon rommikolan kofeiini oli jo tarpeeksi tällä kertaa ja oli ahdistava olo. Se meni onneksi ohi, kun pääsi vähän tanssimaan ja sai muuta juotavaa.

Lauantai meni sitten todella pitkälti sohvalla torkkuen. Söin aamulla.. tai "aamulla" kahdentoista jälkeen kaksi ruispalaa, jossa päällä voita, juustoa, kinkkua, munaa ja pari siivua pekonia per leipä. Oli todella hyvää. Sen jälkeen sitten takaisin torkkumaan ja seitsemän aikaan illalla söin lisää ruispaloja (2 kpl) voilla, kinkulla juustolla ja kurkulla ja huuhtelin ne alas parilla lasillisella appelisiinimehua. Sitten teki kauheesti mieli possutella ja kun telkustakin tuli illalla toinen osa Taru sormusten herrasta, niin lähdimme kaupasta hakemaan sipsiä ja dippiä ja karkkia. Ja loppuilta menikin näiden seurassa. Ei siis tullut mitään "kunnon lämmintä" ruokaa syötyä. HYIHYIHYI!!

Sunnuntai ei alkanut yhtään sen paremmin. Sipsejä oli jäänyt vielä, joten mussuttelin niitä sitten, kun ne siinä esillä olivat. Karkkeja en lauantaina syönyt, mutta sunnuntaina tuli sitten niitäkin syötyä. Ei näin!!! Iltapäivästä söin pari ruispalaa (taas, ihan liikaa näitäkin!!). Myöhemmin teimme sitten kunnon ruokaakin, tai lähinnä lämmitimme, mitä jääkaappiin oli jäänyt viikolta. Illalla söin vielä 4(!!!) tattarinäkkäriä teen kanssa. Pitäisi pärjätä niin paljon vähemmällä leivällä! :/

Noh, sitten vähän parempia uutisia. Vaikka viikonloppu menikin ihan penkin alle (taas), eilinen meni taas jo oikein hyvin. Lounaaksi tuli syötyä ulkona vuohenjuustosalaattia. Iltapäivästä tankkasin muutaman hedelmän ja illalla olin KOLMEN TUNNIN SPINNING MARATOONILLA!!! huh, aika meni jotenkin todella nopeasti yllättäen. Kävin ennen treenejä kaupasta ostamassa urheilujuomaa ja palautusjuomaa. En näitä yleensä käytä, mutta nyt oli niin rankka treeni tiedossa, niin ajattelin näiden olevan ihan hyvä lisä. Ennen maratonin alkua joulupukkikin kävi morjestamassa maratoonareita ja lahjoitti jokaiselle vielä urheilujuoman. Tuon kolmen tunnin aikana pidettiin kaksi virallisempaa muutaman minuutin taukoa, jolloin sai käydä vessassa ja/tai täyttämässä vesipulloa. Hyödynsin ite näistä jälkimmäistä taukoa ja kävin täyttämässä juomapulloni. Nestettä meni yhteensä 3 litraa tuon maratonin aikana - 0,5 litraa urheilujuomaa ja 2,5 litraa vettä. Mutta fiilis oli aivan mahtava treenin jälkeen. Lukuunottamatta sitä, että reidet olivat todella maitohapoilla. En tiedä onko mun reidet koskaan ollut noin pahasti kipeät. Tuo onneksi hieman helpotti kun käveli kotio. :)

2 kommenttia:

  1. Uuuuh! Kolme tuntii pyörän selässä! Mahtavaa! Olitpahan ainakin keränny hiilareita viikonlopun aikana tota spinnii varten :)

    VastaaPoista
  2. Heh, joo, en tosin ihan tarkotuksella keränny noita hiilareita. Olis voinu jättää poiski. :D

    mut kuten sanoin, fiilis oli iiiiihan mahtava ja tänään on hyvin ansaittu lepopäivä! :)

    VastaaPoista

 

Seuraa blogiani sähköpostilla