sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Puolimaratoonari

Ah, vitsi mikä fiilis, ku ylitti Helsinki City Runin maaliviivan. Ensimmäinen puolimaraton on siis ohi! Aikaa meni 2:37:42, nettoaika, mikä mun mielest on se oikee aika! Eli siis lähtöviivasta maaliviivaan. Bruttoaika on HCR:n mielestä se virallinen aika, eli lähtölaukauksesta maaliviivaan, mutta ku mäkin olin oman lähtöryhmän ihan perällä, joten bruttoaijaksi tuli 2:39:06, eli reilu minuutti meni lähtölaukauksen jälkeen ennen kun olin edes lähtöviivalla.

Mutta oon oikeen tyytyväinen itteeni. Ekan kolmisen kilsaa hölkyttelin siskon kanssa ja sitte lähin omia menojani vähän reippaammin menemään. Keskinopeudeksi tuli 7:28 min/km, mitä vauhtia olenkin tässä lähes kaikki pidemmät lenkit tehnyt. Eli 8,04 km/h.. Tyytyväisin olen kuitenkin siihen, että pääsin maaliin! Tuollainen kuvan mitali tuli maaliviivan jälkeen käteen! Täytyy keksiä sille joku kunniapaikka. Tuo tuskin jää ainoaksi, vaikka nyt onkin jalat (lähinnä polvet) sen verran kipeät, ettei ihan heti tee mieli mennä uudestaan juoksemaan. =D Äsken onneksi kaupassa käydessä alkoi polvetkin taas vetreytymään eikä sattunu niin paljoa enää. Ei pitäisi jäädä yhtään paikoilleen. Varmaan illemmalla meen vielä pienelle, rauhalliselle kävelylenkille.

Nyt on uus treenisuunnitelma tehty asicsen sivulle. Seuraava juoksu tulee todennäköisesti olemaan 31.8. juostava Helsinki Midnight Run. Pituutta tuolla on vain 10 km, mutta sitten voisikin yrittää juosta jonkun hyvän ajan! (tuo ehdottaa nyt tälle päivälle jo 5 km lenkkiä.. taitaa jäädä välistä =D )

6 kommenttia:

 1. Onnittelut ensimmäisestä upeasta puolikkaasta! :) Juoksutapahtumiin vaan, niistä saa kivasti motivaatiota ja tavoitteellisuutta treenailuun :)Täällä myös jalat kunnon pökkelöt, kävely muistuttaa ankan vaappumista.

  VastaaPoista
 2. Hei, mahtavaa, onnea ekasta puolikkaasta!!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut hienosta suorituksesta! Riittävästi lepoa ja sitten kohti uusia tavoitteita. :)

  VastaaPoista
 4. Vautsi, varmasti mahtava fiilis ekasta puolikkaasta! Hieno suoritus ja onnittelut :)

  VastaaPoista

 

Seuraa blogiani sähköpostilla