tiistai 11. joulukuuta 2012

jesjesjes!

Sain vihdoin aikaiseksi vaihtaa vaakaan patterit ja vaaka oli tästä ilmeisesti kiitollinen, koska antoi tänään aamuna painoksi 62,8 kg!! Pudotusta siis vajaassa kolmessa viikossa 1,4 kg! Uskon kuitenkin suurimman osan lähteneen nyt noin viikon sisään. I'm so happpyyyy!! :)

Söin kyllä eilen ananasta, jonka pitäisi poistaa nesteitä. Nilkat ovat näet olleet hieman turvoksissa juoksulenkkien jälkeen. Olin varautunut, että sitten saa juosta koko yön vessassa, mutta en kuitenkaan sitten käynyt kuin (kuten normaalistikin) kerran ennen nukkumaanmenoa. Ehkä ei sitten ollutkaan niin paljon ylimääräistä nestettä..?

Viikonlopun syömiset meni taas vähän niin ja näin, jonka takia olenkin yllättynyt tuosta vaakalukemasta (tai lähinnä lauantai). Perjantaina tuli taas käytyä buffet-lounaalla töissä. Söin kuitenkin suht hyvin - paljon salaattia, vähän kanaa ja kebabia. Annos oli ehkä vähän turhan iso edelleen. Illalla kokkailtiin possupaistia, bataatti-perunamuussia ja salaattia. Sitä tuli syötyä ihan ok määrä. En ollenkaan muista, että söinkö ennen tuota possupaistia jotain muuta. Jotenkin lyö päässä ihan tyhjää. Pitäisi vaan merkata aina heti ylös, kun on jotain syönyt. Noh, lauantaina söin aamupalaksi tattarinäkkäreitä (päällä voita, juustoa, kinkkua, kurkkua), vähän myöhemmin välipalaksi yhden saaristolaisleivän (voi, kinkku, juusto, tomaatti) ja ruoaksi edellisen päivän possupaistia ja bataatti-perunamuussia. Ilta menikin hieman heikommin. Otin muutaman haukun mieheni tuplapatukasta (ei kai muutama haukku haittaa..?!) ja illalla teimme juusto-fonduen. Sain fondue-pannun synttärilahjaksi, joten olihan sitä pakko kokeilla. Oli muuten todella hyvää. Tein fonduen aurajuustosta ja oltermannista. Siihen dippailimme patonkia ja ruisnappeja. Niitä tuli syötyä vähän turhankin paljon. Lisäksi join lasillisen valkkaria (fondueen tuli myös valkkaria, niin olihan se loppupullo pakko juoda pois), puoliksi mieheni kanssa punkkupullon, hieman kissanminttua ja muutaman hörpyn mieheni jallukolasta. Ja mä kun aattelin, etten olisi mitään juonut ennen ensi perjantain firman pikkujouluja. Onneksi paino on kuitenkin miinusta!

Sunnuntain ruokailut olivat laadullisesti ihan ok, mutta ei silti niin hyvin. Söin aamupalaksi taas pari tattarinäkkäriä (voi, kinkku, juusto). Myöhemmin söin vähän lisää tattarinäkkäriä samoilla päälysteillä. Ja sitten lähdin salille. Treenin jälkeen oli sellainen olo, että ehdottomasti pitää syödä enemmän ennen treenejä! Noh, jaksoin kuitenin juosta 5 km yhteen menoon! Se taitaa olla oma ennätykseni. Olen toki käynyt esim 10 km lenkeillä, mutta kävellyt aina välillä. Nyt tuohon meni aikaa 39 min, joten ihan hyvää vauhtiakin tuli mentyä. Olin lisäksi BodyBalancessa, jonka johdosta edelleen tänään (tiistaina) on vatsalihakset kipeänä. Treenien jälkeen söin omenan, jota en muistanut perjantaina iltapäivästä syödä töissä ja oli siksi mukanani. Onneksi oli edes se mukana. Kotiin päästyä söimme loput possupaistista ja bataatti-perunamuussista. Leivoin myös pitkästä aikaa mantelileipiä ja niitä tuli illan aikana pari syötyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Seuraa blogiani sähköpostilla