keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Uusi vuosi alkakoon!

Uuden vuoden juhliminen piti mennä rauhallisesti. "Joo, ei sitten juoda paljoa, et päästään uudenvuodenpäivänä ajamaan takaisin kotio".. Niin.. Join sitten pullollisen punkkua, 4-5 siideriä, keskiyöllä vähän kuoharia ja aamun pikkutunneilla vielä jalluakin, ja olo oli sen mukainen. Nukkumaan päästiin joskus aamukahdeksan aikaan. Näin meillä otetaan rauhallisesti :D eikä sitten päästy ajelemaan kotio vaan tänään heräsimme viiden jälkeen, jotta ehdin töihin yhdeksäksi..

Uudenvuodenaattona käytiin ulkona syömässä. Söin alkuruoaksi leipää, jossa päällä öljyä ja parmesaania. Pääruoaksi broileria ja kasviksia. Jälkiruokaa en enää jaksanut ottaa. Ruokailun aikana tyhjeni 0,5 litran punaviinikannu miehen kanssa puoliksi. Ihan suht hyvä illallinen. Eilen oli sitten hieman heikko olo juhlimisen jälkeen ja sain syötyä koko päivän aikana vain kaksi pientä tacoa, jossa sisällä jauhelihaa, kurkkua, tomaattia, juustoa, kermaviilikastiketta. Tänään on hieman heikko olo ollut tuon syömättömyyden takia. Lounaalla kävimme taas ulkona syömässä ja söin lehtipihvin salaatilla. Olokin parani huomattavasti.

Olen ihan suht tyytyväinen joulun ja uudenvuoden juhlimisiin ja ruokailuihin. Ei silloin kuulukaan katsoa kaloreiden perään niin tarkkaan. Nyt on kuitenki uusi vuosi pyörähtänyt käyntiin ja aika ottaa taas terveellisemmät elämäntavat. En ole mitään lupauksia tehnyt tälle vuodelle. Tavoitteeksi koitan kuitenkin laihtua sen 8 kg (tai mitä siitä on jäljellä). Mielellään ennen kesää, niin on sitten mukava mennä rannalle. Vaikka rantakunnossahan ne hylkeetkin ovat ;D

Pohdin myös tipattoman tammikuun pitämistä, mutta ei taida olla mahdollinen, kun 26. päivä olisi pöytä varatuna ravintolaan ja siellä tulee kuitenkin punaviintä juotua. Ehkä siihen saakka voisi olla tipattomalla..? Tai ehkä herkuton tammikuu..? Toisaalta herkkujakin tulee melko vähän syötyä, mutta jos jättäisi ne vähätki syömättä kuukaudeksi.

Tämän vuoden yksi suurimmista kohokohdista tulee ehdottomasti olemaan tuon puolimaratonin juokseminen HCR:ssä. Juoksu toivottavasti jää elämään myös tuon jälkeenkin. Mietin että pitäisikö sitä asettaa joku tavoite tuohon juoksumäärään. Joulukuussa tuli kilometrejä ~30. Tästä vain lenkit pidentyvät, joten tavoitteeksi voisi asettaa vaikka 60 km kuukaudessa eli 720 km vuodessa. Onkohan liikaa..?

Huominen punnituspäivä jännittää.. En osaa yhtään sanoa, mitähän sieltä tulisi näkyviin. Toisaalta on tullut juotua melko paljon alkoholia, mutta toisaalta on tullut syötyä melko vähän.. Ei ehkä ihan terveellisin yhdistelmä. Nyt arki koittaa taas, niin pääsee paremmin myös ruotuun. Ja saa nukuttua paremmat yöunet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Seuraa blogiani sähköpostilla