perjantai 21. joulukuuta 2012

Pieni pettymys

Olin eilen tuolla Plyossa taas. Tällä viikolla oli lanseerattu uusi ohjelma, ja olin hieman pettynyt siihen. Toki siinäkin saa kunnolla aerobista treeniä, mutta jotenkin se jäi vaisuksi. Vanhemmalla ohjelmalla oli niin paljon helpompi päästä sinne epämukavuusalueelle. Ehkä mun "hyppykunto" on noussut sen verran, että pitää vähän enemmän alkaa tekemään töitä, jotta sinne epämukavuusalueelle pääsee. Onko outoa toivoa pääsevänsä helposti epämukavuusalueelle..? :D Noh, ehkä ensi kerralla sitten osaa vetää kovemmin, kun tietää mitä on tulossa. Eikä tuokaan siis mitenkään päin mikään helppo treeni ollut vieläkään. Aavistuksen vain "helpompi".

Joulu on tulossa (ellei tänään tule sitä maailmanloppua) ja suunnitelmissa on tänään lähteä Turun suunnalle. Tänään hieman maailmanlopunbileitä ja viikonloppuna pitäisi vielä viimeiset lahjat käydä ostamassa. Ai miten niin viimeiseen tippaan jättäny..? :D Treenivaatteet lähtevät mukaan ja sunnuntaille olen varannut venyttely-tunnin ja lisäksi meinasin mennä juoksemaan ennen venyttelyä. Jouluaatto menee isän luona ja joulupäivänä ensin mun isovanhempien luo syömään ja sen jälkeen vielä miehen vanhempien luo syömään. Syötyä tulee siis ihan reilusti. En meinaa ottaa stressiä siitä, mutta jonkun verran kuitenkin katson, ettei annoskoot mene ihan hirveästi yli. Tapaninpäivänä palaamme takaisin kotio ja silloin menemme vielä siskon luo viettämään joulua ja syömään. Jos ehdin, niin silloin myös kuntosalille, mutta torstaina sitten ainakin kuntosalille polttamaan jouluruokia pois. Uudenvuodenaaton otin vapaaksi töistä, joten välipäivien jälkeen lähdemme takaisin Turun suunnalle ja vietämme siellä myös uudenvuoden. Hieman tulee edes-takaisin ajelua, mutta en saa otettua vapaata niin paljoa, että välipäivät voisi olla myös poissa. Toivottavasti on hyvät ajokelit. :)

En tiedä kuinka paljon pääsen kirjoittamaan kuulumisia joulun aikaan, joten toivotan tässä nyt jo jokaiselle lukijalleni aivan mahtavaa ja rauhallista joulunaikaa! :) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Seuraa blogiani sähköpostilla