perjantai 7. joulukuuta 2012

Ruokailuja

Itsenäisyyspäivä meni oikein mukavasti. Aamu alkoi tosin ärsyttävästi, koska olin varannut BodyPumpin ja spinningin, mutta hoitokoiramme oli päättänyt yön aikana levittää roskiksen koko olohuoneeseen, niin en ehtinyt pumppaamaan. Tykkään siis nukkua mahdollisimman myöhään ja siivoamiseen meni liikaa aikaa. Noh, spinningiin ehdin kuitenkin ja siellä tulikin rääkättyä kroppaa ihan urakalla. Tunnin jälkeen oli jopa hieman paha olo, paljoa kovempaa ei olisi voinut vetää.

Treenin jälkeen olo olikin jo paljon parempi. Ei koirakaan ärsyttänyt enää yhtään niin paljoa. Söin tonnikalasalaatin (ilman raejuustoa tosin, koska se oli loppu). Illalla menimme ulos syömään. Vähän jännitin, että mitä sitä tulee syötyä, mutta olin loppujenlopuksi oikein tyytyväinen. Otettiin miehen kanssa alkuun kuoharilasilliset ja alkuruoaksi puoliksi kinkkua, juustoa ja joku leipä katkarapumoussella. Pääruoaksi otin härän entercote-pihvin ja salaattia punaviinilasillisen kera. Jälkiruoan jätin kokonaan väliin, koska tuo pihvi oli vähän turhankin iso (250g!!) mulle. Mies sai siitäkin syödä osan. Olin ihan täynnä, mutta en kuitenkaan silleen ähky, koska melko hitaasti söimme. Illallisen jälkeen ehdin hetken vielä katsoa linnan juhlia telkkarista ennen koiran iltalenkkiä ja nukkumaanmenoa.

Noh, keskiviikko ei sitten mennytkään syömisten osalta niin hyvin. Töissä söin kanan rintafilettä, jota mieheni oli edellisenä päivänä kokkaillut. Siihen lisäksi riisiä hyvin vähän, kermakastiketta ja salaattia reilusti (tämä oli siis hyvää vielä..) Menin töiden jälkeen salille, mutta juoksu ei jotenkin luonnistunut niin hyvin, joten menin sitten jooga-tunnille. Kotiin päästyäni olin todella nälkäinen ja söin kaksi ruispuikulaa voilla, juustolla, kinkulla, kurkulla ja raejuustolla (ne loput raejuustot mitä ei sitten eiliselle salaatille jäänyt). Illalla kuitenkin aloimme katsoa leffaa (the amazing spider man) ja siinä tuli syötyä iiiiso kasa poppareita ja popparimaustetta samalla. :/ Lisäksi söin yhden dumle darkin, koska olin niitä saanut synttärilahjaksi aikaisemmin. Mies oli onneksi niitä syönyt myös ja seuraavana yönä hoitokoira loput, koska purkki oli jäänyt olohuoneen pöydälle. Ei siellä onneksi montaa ollut enää. Yhden löysimme vielä seuraavana päivänä ja söin senkin. :/ Ei nyt ehkä ihan hirveästi penkin alle mennyt, mutta olisi voinut mennä paremminkin, ainakin noiden popparien osalta.

Vaaka näyttää kuntosalilla edelleen about samoja lukuja. Hieman on onneksi maanantaista laskenut. Toivottavasti nyt jatkaa laskuaan. Kotiin en ole vieläkään muistanut vaihtaa pattereita.

Laitan varmaan joku päivä kuvan tuosta mun ruokapäiväkirjasta. Olen muistanut laittaa sinne kaiken ylös, eikä se nyt ihan niiiiin pahalta näytä. Ehkä sitä syö paremmin, kun tietää, että ne pitää kaikki merkata ylös! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Seuraa blogiani sähköpostilla