keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Uusi treenikaverini

Vähän pelkäsin vaa'alle nousua tänään, koska eilen tein taas melko rankan kuntosalitreenin pitkästä aikaa ja epäilin sen keräävän nestettä lihaksiin. Ja naisten vaivat ovat juuri päällä, joten sekin voisi nostaa vielä painoa. Mutta posiitiivisesti yllätyin, kun vaaka näytti lukemaa 60,3 kg. Miinusta siis 0,3 kg kahdessa viikossa, johon tosin sisältyi juhannus ja viikko pois kotoa. Hitaasti mennään, mutta ainakin on miinusta taas. BMI:ni on nyt laskenut numeron alemmaksi siitä kun aloitin. :)

Sain siskoltani vähän etukäteen valmistujaislahjaksi kuvanmukaisen sykemittarin, Suunto t4d. Siskoni on töissä paikassa, josta sai todella halvalla tuommoisen überhienon sykemittarin, joka lopetettiin tuotannosta. Sykemittari näyttää sykkeen lisäksi mm. sykealueet ja tallentaa treenitiedot, jotta niitä voi sitten myöhemmin tarkastella. Siihen saisi myös treeniohjelman, mutta en osaa sitä vielä oikein käyttää. Pitäisi opetella. Eilen pääsin ekaa kertaa kuntosalille tuon sykemittarin kanssa. Alku oli vähän sähläystä, mutta sain sen kuitenkin toimimaan haluamallani tavalla. Aikaa kului salilla 2 h 12 min, josta 40 min olin juoksumatolla. Tällä kertaa kävelin enemmän kuin yleensä, koska menin juoksumatolle vasta lihastreenien jälkeen, joten tehot eivät riittäneet enää pitkään juoksemiseen. Kaloreita kului 891 kcal.

Illalla tarkastelin KK:n ruokapäiväkirjaani ja tajusin, että olin ennen treenejä syönyt vain reilun 700 kcalin edestä. Eli kulutin kaikki syömäni kalorit ja vähän ylikin jo kuntosalilla. Mun pitäisi oikeesti alkaa syömään enemmän jo heti aamusta, jotta en ihan hirveän isoilla miinuskaloreilla joudu olemaan tai illalla syömään hirveitä määriä. Nälkä kuitenkin vaivaa vain todella harvoin. Ja tuntuu, että liikunta vain vähentää entisestään nälkää. Söin illalla kuitenkin vielä kahden munan munakkaan, juustoa ja purkin tonnikalaa. Näistä tuli yhteensä reilu 500 kcal lisää.

Nyt menen syömään tukevan aamiaisen ja toivon, että muistan syödä päivän mittaan enemmän kuin yleensä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Seuraa blogiani sähköpostilla