tiistai 5. heinäkuuta 2011

Tavoiteaikataulu

En ole pitänyt oikein mitään tavoiteaikataulua, että milloin pitäisi päästä tavoitepainoon. Tänään kuitenkin tajusin, että olen valmistumassa (toivottavasti) elokuun lopulla, joten omissa valmistujaisjuhlissani olisi mukava olla jo hoikka ja nätti, tai ainakin tosi lähellä.

Valmistumiseeni on 8 viikkoa jäljellä ja pudotettavaa vielä noin 6 kg. Tämä tarkoittaisi laihdutusnopeudeksi 750 g per viikko. Kuulostaa melko paljolta, koska nyt on paino junnannut taas melko pitkään paikallaan ja muutenkin painoni putoaa melko hitaasti. Mutta päätän nyt kuitenkin yrittää.

Kuinka meinaan onnistua:
- hiilarit vähemmälle (mietin jopa joka-aamuisen ruisleipäni korvaamista jollain muulla, ehkä..)
- alkoholia on "pakko" juoda kahtena viikonloppuna, joten nämä viikonloput sallin itselleni, mutta pyrin juomaan kohtuudella. Muuten ei tippaakaan alkoholia!
- enemmän liikuntaa (hapkidosta ei saa olla enää kertaakaan pois, kuntosalille ja ryhmäliikuntatunneille pitää mennä useammin)
- karkit ja herkut sallittakoon noilla kahdella "pakollisella" viikonlopulla, mutta kohtuudella. Muut päivät täysin ilman.

Eiköhän näillä pääse alkuun. En pety, jos en ihan tavoitepainooni pääse valmistumiseeni mennessä, mutta painoa pitää silti lähteä nyt kunnolla tai ainakin kiinteytyä huomattavasti. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Seuraa blogiani sähköpostilla