torstai 17. tammikuuta 2013

Punnituspäivä!

Tänään oli taas se aamu, kun piti hipsiä kurkkaamaan vaakaa. Vaaka olikin ihan mukavalla tuulella ja pyöräytti luvut 62,0 kg. Eli miinusta kahteen viikkoon 800g. Olen tyytyväinen. :)

Olen miettinyt, että pitäisikö sitä käydä vähän useammin vaa'alla. Tuo paino kun tuntuu selaavan edestakaisin melkoisia määriä, niin useammin punnittuna tulisi ehkä joku käsitys, että mitähän se paino oikeasti olisi. Nyt siis käyn vain kerran viikossa, torstaisin, punnitsemassa itseni.

Viikko mennyt ihan hyvin. Perjantaina tehtiin lohikeittoa ja se olikin pääasiallinen ruoka sitten viikonlopun yli. Perjantaina ostin vähän juustoja ja ruisnappeja, niitä tuli illalla syötyä - ei kuitenkaan miten hirveää määrää. Lauantaina siskoni tuli miehensä kanssa meille istumaan iltaa ja silloin tuli naposteltua loput juustot ja ruisnapit Trivial Pursuitin parissa. Miehet joivat olutta, mutta siskoni kanssa olimme ihan vesilinjalla! Tässä vähän yhteenvetoa liikunnoista ja syömisistä (klikkaamalla saa taas suuremmaksi):


(Edit. tuolta puuttuu eilisestä illasta vielä yksi mandariini, kun teki kauheesti mieli vielä jotain..)

Tiistaina kävimme siis leffassa vihdoin katsomassa Hobitin. Sitä on pitänyt jo käydä katsomassa siitä lähtien kun se tuli leffoihin. Ennen leffaa kävimme syömässä paninit ja leffassa tuli syötyä poppareita.

Juoksu on mennyt ihan hyvin. Käyn tuonne Juoksuja-välilehdelle päivittämässä noita juoksuja, vaikka en joka päivä tänne kirjoittaisikaan mitään. Niitä voi siellä seurailla, jos kiinnostaa. Tänään olisi vuorossa pitkästä aikaa sh'bam sekä SATSin uutuustunti Absolution. Tuo on sikarankka 30min tehotreeni keskivartalolle. Vielä en ole itse päässyt tuota kokeilemaan, mutta tänään toivottavasti. On kuulemma melko samaa tasoa tuon Plyon kanssa. En malta odottaa! :D

1 kommentti:

  1. Hei!

    Törmäsin tänään ekan kerran sun blogiin. Huomasin, että ollaan saman painoisia ja melko samalla painotavoitteellakin. Tsemppiä sun urakkaan! Itsellä tuntuu nämä viimeiset kilot vaikeimmilta ja sitä on taas tullut soudettua ja huovattua - mutta kesäksi 55!

    VastaaPoista

 

Seuraa blogiani sähköpostilla