keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Punnituspäivä ja avautumisia

Vähän jännitin vaa'alle menoa tänään, koska viikonloppuna tuli vähän juotua taas ja hiilareitakin on nyt tullut syötyä ehkä vähän liikaakin. Vaaka oli kuitenkin ystävällinen ja näytti tulokseksi 58,9 kg. Eli pudotusta viime viikkoon 500 g. Olen oikein tyytyväinen!

Nyt on myös pakko hieman avautua viikonlopusta. Tässä on nyt viimeiset kaksi viikkoa mennyt hyvin opinnäytetyöpainoitteisesti, joten en ole aina jaksanut katsoa, mitä syön. Lauantaina sallin itseni lähteä ulos, koska lähes koko viikko oli mennyt sisällä opparin parissa, joten pientä rentoutumista tarvitsin. Tein lauantainakin opparia ja seitsemän aikoihin kaverini kysyi, josko haluaisin lähteä istuskelemaan yhteen pubiin. Kerroin tekeväni opparia ja että voisin tulla myöhemmin heidän seuraansa. Kaverini kuitenkin sanoi, että haluaisi heti mennä sinne ja olisi kiva jos olisi isompi porukka. Päätin sitten, että olen saanut jo tarpeeksi opparia tehtyä, joten voisin ihan hyvin jo lopettaa. Suljin koneelta kaikki opparin ohjelmat ja aloin valmistautua iltaan. Pyysin myös yhtä ulkomaalaista kaveriani liittymään meidän seuraan. Kuitenkin aavistuksen myöhemmin kaverini sanoi, että katsotaan sittenkin vähän myöhemmin sitä istumaan lähtemistä, koska nyt meitä olisi vain neljä lähdössä istumaan ja hän halusi isomman porukan. (kuinkahan iso porukka sitten olisi pitänyt saada lähtemään..?) Olin todella vittuuntunut, koska olin opparin tekemisen lopettanut juuri hänen takiaa, vaikka olisin sitä voinut vielä muutaman tunnin tehdä. Ja koska olin jo kaikki ohjelmat yms sammuttanut, niin en viittinyt enää alkaa sitä uudelleen tekemään. Päätin sitten juoda muutaman lonkeron alkuun kotona ja vähän rentoutua. Kolmen tunnin kuluttua kaveristani ei edelleenkään kuulunut mitään. Onneksi tämä ulkomaalainen ystäväni sitten ehdotti, että me lähtisimme hänen kavereidensa kanssa baariin. Olin todella tyytyväinen tähän ehdotukseen ja sain lopulta aivan mahtavan illan ulkona. Kyllä vaihto-oppilaat vaan osaavat bilettää. Ilmeisesti omat kaverini eivät sitten missään vaiheessa lähteneet istumaan mihinkään.

Eilen sain vihdoin ensimmäisen version opparistani valmiiksi. Olo oli todella upea. Nyt odottelen, että saisin pomoltani palautetta siitä ja voisin muokata sitä mahdollisesti. Olin eilen todella ahkera ja kirjoitin myös kaksi muuta raporttia koulua varten. Nyt on kaikki kurssit suoritettuna, enää pitää vain tuo oppari saada valmiiksi ja sitten voin valmistua! Olisi vissiin kohta jo aika alkaa järjestää valmistujaisjuhliakin. :)

Tänään suunnitelmissa on mennä taas tuo kympin lenkki. Sitä varten olen nyt suunnitellut päivääni aavistuksen verran enemmän hiilareitakin. Ehkä tuo kymppi menee vielä paljon paremmin siten. :)

4 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon valmistumisen johdosta!

  VastaaPoista
 2. Onnea pudotuksesta ja opintojen hyvästä etenemisestä! Täällä on kyllä paha motivaationpuute omien opintojen suhteen, mutta toisaalta johtuu varmaan nukkumisvaikeuksista ja muutenkin ympäristöstä. Ja tsemppiä lenkille!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Kupariperhonen! :)

  Onhan tota motivaationpuutetta ollu itelläki, viime kevät meni aika laiskasti vaikka olis pitäny opparia tehä (olisin voinu valmistuu jo touko- tai kesäkuussa).. mut parempi myöhemmin, ku ei milloinkaan. :)

  VastaaPoista

 

Seuraa blogiani sähköpostilla