maanantai 4. heinäkuuta 2011

Äkkilähtöristeily

Sain viime viikolla innostuksen katsella risteilyjä Tallinnaan. Löysinkin mukavanhintaisen Päivä Tallinnassa -risteilyn, 14e/hlö. Perjantaina varasin sitten matkan itselleni ja siskoni miehelle lauantai-illaksi. Siskoni joutui olemaan töissä sunnuntain ja tarvitsinhan minä jonkun kantamaan niitä kaikkia alkoholipulloja ja -tölkkejä, joita suunnittelin ostavani Tallinnasta. :DMatka meni oikein hyvin. Lähtö oli lauantaina illalla, sunnuntaiaamulla poistuimme laivasta klo 7.00 ja pääsimme takaisin laivaan kolmen jälkeen. Tässä välissä kävimme kiertelemässä vanhassa kaupungissa sekä tietysti SuperAlkossa.


Vanhassa kaupungissa kierreltyämme kävimme SadaMarketissa syömässä aamiasta: pekonia, munaa, papuja, paahtoleipää, kurkkua, tomaattia ja teetä.Lounaaksi söimme kananleikkeet riisillä ja salaattia. Annos maksoi vain 5e eli ei ollut mielestäni ollenkaan pahan hintainen ja oli maukasta. :)
Liikuntaa tuli vain hyötyliikunnan merkeissä: pari tuntia kävelyä Tallinnassa ja myöhemmin juomien kantamista SuperAlkosta laivaan. Kuvan mukaiset ostokset päätyivät minulle. Siskon mies osti 4 koppaa olutta, yhden lonkeroa, yhden vodka-kopan sekä muutamia pulloja ja lisäksi ostin kopan lonkeroa ja olutta myös äidilleni. Oli siinä raahaamista kahdelle. :)
(ja ei, en ole juomassa noita ihan yhdellä kerralla, uskon, että riittää toooodella pitkäksi aikaa..)

Laivalla tuli jonkun verran naposteltua sipsejä ja olutta. Sipsejäkin jäi vielä kotiintuomiseksi, joten nyt on taas mennyt pari päivää hieman turhan hiilaripainoitteisesti. Nyt kun olen omassa kotonani, niin pyrin taas välttämään liikaa huonoja hiilareita. Tänään oli painokin ihan ok lukemissa. Toivottavasti se nyt lähtee taas laskuun. :)

Tänään olen syönyt todella vähän. Muutamat täytelakut ja sipsien jämätkin saivat kalorit nousemaan vain reiluun 1100 kcaliin. Ei voi oikein kuumaa ilmaakaan syyttää, koska tänään ei ole yhtään liian kuuma ollut. Toisaalta naisten vaivani alkoivat tänään ja yleensä niiden aikana ei ruokaa tee mieli yhtään. En tiedä onko ihan normaalia. Huomenna pyrin syömään enemmän, vaikka ei mieli tekisikään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Seuraa blogiani sähköpostilla