torstai 14. heinäkuuta 2011

Neljäs VHH-päivä

Olen tällä viikolla ollut tosi laiska liikkumaan. En tiedä johtuuko tuosta VHH:sta vai onko muuten vaan laiskottanu. Toki joitain hyötyliikunta-pyöräilyjä on tullut.

Noh, tänään kuitenkin sain itseni raahattua kuntosalille. Meinasin ensin hölkätä taas puolisen tuntia heti alkuun, koska viime kerralla jätin pitkän hölkän viimeiseksi, eikä se enää luonnistunut niin helposti kuin alussa. Hölkkä takkuili kuitenkin tänään jo heti alusta asti. Kymmenisen minuuttia jaksoin hölkätä ja sitten oli pakko kävellä. Ei riittänyt tehot kropassa. Ajattelin sen vain johtuvan siitä, että viime kuntosalikerrasta oli jo viikon verran aikaa, joten siirryin sitten tekemään lihaskuntoa. Vatsat ja selät meni mukavasti, mutta jalkoja treenatessa alkoi taas tehot loppua. Jatkoin kuitenkin hampaat irvessä treenaamista jonkun aikaa, kunnes olo oli niin heikko, että jos olisi vielä jatkanut, olisi taju lähtenyt. Jouduin siis lopettamaan kuntosalitreenin vähän lyhyeen. Tai kokonaisuudessaan olin 53 min salilla, joten ei se niin älyttömän lyhyt ollut, mutta olin suunnitellut tekeväni rankemman ja pidemmän treenin tänään, koska alkuviikko oli laiskottelua. Kävin suihkussa ja saunassa ja sen jälkeen oloni oli hieman kohentunut, edelleenkin tosin hieman heikko. 

Nyt en oikein tiedä, että jatkaisinko tätä VHH-ruokavaliota edelleen ja yrittäisin vain opettaa kroppani käymäään rasvalla myös kuntosalilla, vai lisäisinkö vaan suosiolla hiilareita takaisin. Toisaalta voisi tehdä myös niin, että kun ei ole mitään treeniä päivässä, niin silloin olisi minimi-hiilareilla ja treenipäivinä sitten nostaisi hiilarit ainakin sinne 100 grammaan, jossa ne yleensä pyöri ennen kuin aloitin VHH:n.

Sykemittarin näyttämää salitreenistä:
-aika: 53min
-kcal kului: 390
-keskisyke: 145
-maksimisyke: 168
-zone1 (60-70% max.sykkeestä): 13 min
-zone2 (70-80%): 35 min
-zone3 (80-90%): 5min

Nyt otan loppuillan rennosti ja katson uusimman Suurimman Pudottajan! Tykkään todella paljon ja se on vaan niin tsemppaava. Ja Jillian on niiiin ihana! (olen kuitenkin ihan heteronainen edelleen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Seuraa blogiani sähköpostilla