tiistai 3. toukokuuta 2011

Vappu ohi!

Olin tällä kertaa vappua viettämässä ensin torstaina (kyllä, opiskelijat aloittaa vapun viettämisen jo vähän aikaisemmin) kantisbaarissani, tosin melko lyhyen ajan vain.. Perjantai meni sitten vähän pidemmän kaavan kautta ja ilmainen viina maistui vähän turhankin paljon ja sen huomasi olosta lauantaina, jolloin matkustimme Miehen kotipaikkakunnalle viettämään "sitä oikeaa" vappua. Mies alotti jo autossa oluen juonnin kun minä koitin vain parannella oloani. Illalla menimme syömään Miehen kavereiden kanssa ravintolaan, joka oli kyllä melko suuri pettymys, kun ei oikeita ruokia meinannut saada millään ja kesti ihan tuhottoman kauan. Noh, siinä vaiheessa kun mulle olisi alkanut alkoholi taas maistumaan, niin Mies oli jo sen verran humalassa, että lähdimme nukkumaan. Toisaalta ihan hyvä, etten juonut sitten mitään vappuaattona, kun vappupäivänä menimme Miehen sukulaisten kanssa vappuaterialle ravintolaan. Itse sain syötyä paljon kaikkea herkullista, mutta Miehelle ei oikein jostain syystä paljoa maistunut. Annoinpahan hyvän kuvan itsestäni, kun ensimmäistä kertaa tapasin Miehen sukulaisia. :)

Vappuaterian jälkeen jatkoimme vielä Miehen serkun luo, jossa sitten minäkin join jo alkoholia taasen. Tosin melko rauhallisesti. Todella hauska ilta oli, vaikka ei sitten loppujen lopuksi päästy mihinkään baariin (haalareissa ei kovin moneen paikkaan kuulemma pääse, vaikka on vappu..)

Pelkäsin, että kaikki vapun syömiset ja juomiset olisi nostanut painoa taas, mutta tänään aamulla oli oikein mukavan näköinen luku. Toivottavasti huomenna, kun on viikon virallinen punnituspäivä, vaaka näyttää samaa tulosta. Toisaalta kun perjantaina tuli juotua vähän liikaakin, niin lauantaina ei tullut kovin paljon syötyä.

Perjantaina avasimme myös grillikauden. Tein herkullisia herkkusieni-aurajuusto-pekonikääröjä. Niiiiiin hyviä. Noms..

Meinasin tänään aamulla tehdä taas jugurttia, mutta maustamaton jugurttini oli mennyt vanhaksi.. Siispä tein smoothien:

- 1 omena
- 1 banaani
- n. 100g pakastevadelmia
- 1 rkl auringonkukansiemeniä
- 2 rkl pellavansiemeniä
- 1 rkl oliiviöljyä
- n. 1 dl appelsiinimehua

blenderiin kaikki sekaisin ja noms.. Kiloklubin mukaan yhteensä 511 kcal ja itselleni ainakin riitti tuosta määrästä kaksi kertaa, eli yhdessä annoksessa reilu 250 kcal.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Seuraa blogiani sähköpostilla