maanantai 4. maaliskuuta 2013

Viime viikon kuulumiset

Viime postauksesta onkin taas jo aikaa. Siellä pohdiskelin lupauksiani ja lisäsin uuden lupauksen herkuttomuudesta. Noh, tämä ei lähtenyt liikkeelle ollenkaan. Töissä oli perjantaina torstaisen asiakastuparien jäljiltä kakkua ja karkkia, joita tuli sitten syötyä. Tosin myös tasapainoksi salaattia, jota söin lounaaksi.

Paino oli torstaina 61,7 kg. Eli plussausta kilon verran kuten arvelinkin. Edellinen punnituspäivä oli siis heti kuumeilun jälkeen, jolloin en myöskään syönyt hyvin. Mutta paino oli alle 62 kg!! Tuo on pahin jumituspainoni! Nyt toivottavasti myös pysyy tuon 62 alla ja alenee entisestään!

Mieheni sairasti sitten vatsataudin alkuviikosta viime viikolla. Ja tulihan se sitten perjantaina illalla mullekkin. Olin tosin todella onnekas ja pääsin tuosta alle vuorokaudessa eroon. Perjantain ja lauantain välinen yö oli hirveä ja menikin vessassa ravatessa. Lauantaina nukuinkin sitten lähes kolmeen, kun vasta aamulla alkoi vatsakipu helpottamaan ja sain nukuttua. Vettä tuli juotua melko paljon ja illalla sitten päätin kokeilla kiinteääkin ruokaa, ensin vain pala kurkkua, myöhemmin yks tattarinäkkäri juustolla, kinkulla ja kurkulla ja iltapalaksi vielä yksi ruispala-siivu juustolla ja kinkulla. Ja kaikki pysyi hyvin sisällä.

Eilen kävin mielenkiinnosta puntaroimassa itseni ja paino olikin taas 1,4kg vähemmän. Nousee varmaan taas kyllä ylöspäin ennen torstain punnituspäivää. Nyt on kuitenkin toivottavasti sairastelut sairasteltu ja pääsisi taas liikkumaan ja nauttimaan olosta terveenä.

Ja koska lauantaina ei vatsaa enää sattunut, tai ollut pahaa oloa, niin uskaltauduin eilen ulos ja kävimme katsomassa We Will Rock You -musikaalin Queenilta ja Ben Eltonilta. Liput tuonne oli ostettu jo viime syksynä, joten tuota oli jo odoteltukin. Onneksi ei vatsatauti estänyt tuonne menemistä. Musikaalin jälkeen olimme miehen kanssa molemmat todella nälkäisiä, joten kävimme kebabilla. Itse otin kebabin salaatilla ja tuplalihalla, jotta sain lounarin käytettyä kokonaan. En tuosta kuitenkaan jaksanut syödä kun puolet ja sekin kahdessa osassa. On siis vatsalaukku tainnut hieman pienentyä tässä sairastelujen ohella. Hyvä niin!

Tuosta musikaalista sen verran, että oli aivan loistava. Tykkäsin äärettömästi, vaikka ei Queenia ole muuten hirveästi tullut kuunneltua. Suosittelen ehdottomasti, mikäli tuo rantautuu taas joskus Suomeen!

Ja vielä yhteenvetona helmikuussa tuli rappusia kiivettyä 13 kertaa. Ei siis ihan päästy tavoitteeseen, mutta lähes kahden viikon flunssa/kuume selittänee tuon. Maaliskuussa toivottavasti vähän parempi lukema. Vaikkakin vielä ollaan tosin nollilla, vaikka 4. päivä jo menossa. Pitänee petrata loppua kohden!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Seuraa blogiani sähköpostilla