torstai 7. maaliskuuta 2013

Punnituspäivä

Tänään oli aamupaino 61,4 kg! eli pudotusta viime viikkoon 300g. JES! En tosin tiedä, miten tuohon pitäisi suhtautua, kun on menkat tällä hetkellä. Kovin monesta blogista saa lukea, että menkkojen aikana turvottaa ja nesteet kerääntyy jne. Ehkä ei vaikuta mulla mitenkään? noh, ens viikolla selviää, et mikäs se oikee paino on. :D

Eilen olin juoksemassa. Suunnittelin, että juoksen sen verran kun jaksaa, eli en pakota, jos ei tunnu mukavalta. Mutta hyvinhän se meni ja oli tosi kiva flow heti alusta alkaen. Yhteensä tuli 10 km juostua aikaan 1:13:05, eli ihan hyvää vauhtiakin mulle. Tälle päivälle suunnittelin palauttelevan sh'bam-treenin. Tai sitten rauhallinen 45 min SatsCycling.

Mies teki eilen mun ollessa treenailemassa todella hyvää italianpataa. Tuota on joskus kaaaaauan sitten tullut semmoisena valmispussina ostettua, mutta nyt mies teki alusta asti itse. Eikä tuo ole ollenkaan vaikea ja ehdottomasti paljon parempaa itsetehtynä! Sitä on tänään evääksi töissä, niin ei tarvitse mennä ulos syömään ähkyä. Eilinen ähky onneksi meni pois ja pöhöttynyt olo lähti juostessa. Illalla oli oikein hyvä fiilis.

1 kommentti:

 

Seuraa blogiani sähköpostilla