torstai 14. maaliskuuta 2013

Punnituspäivä

Blääh, aamupaino 62,0 kg.. :( Syykin tuohon on selvä: tiistaina oli pomon syntymäpäivä ja tarjolla oli suklaapusuja. Mulle ei riittänyt yksi, eikä kaksikaan vaan oli "pakko" syödä niitä pitkin päivää kolme kappaletta. Lisäksi eilen lounas tuli syötyä kaikkein mahdollisimman huonoimmassa paikassa, minkä tiedän: Hesburgerilla. Enkä malttanut ottaa vain salaattia, koska tuli mukamas niiin hyvät tuoksut, joten massuun päätyi club -ateria (minisalaatilla kylläkin!) ja 6 kpl kananugetteja, jotka oli "pakko" ottaa, että sai lounarin käytettyä kokonaan. Ei näin!

Eilen oli illalla tosi huono olo tuon lounaan takia, joten jäi liikunnatkin tekemättä. En enää koskaan mee heselle lounaalle, vaikka miten kaikki muut oliski menossa. Mieluummin syön sitten yksin jossain muualla. Tää olis pitäny eilenki tajuta.

Tänään on jo vähän parempi olo. Lounaaksi tuli syötyä haudutettua häränrintaa ja iiiso kasa salaattia, sekä 2 pientä perunalohkoa. Tällaisen lounaan jälkeen ei ole ollenkaan väsynyt olo eikä mitenkään pöhöttynyt tai huono. Näitä lisää! Annoskoko näytti melko suurelta, mutta ei siitä kuitenkaan mitään ähkyä saanut, joten kai se ihan sopiva sitten olo. Salaattia oli kuitenkin yli puolet lautasesta.

Täytyy nyt toivoa, että tuo aamupaino olisi vain hetkellinen nousu ja paino on ensi viikolla monta kiloa (tai ainakin joitain satoja grammoja) pienempi.

5 kommenttia:

 1. Voi ei! Mulla oli eilen kans mäkkäripäivä ja kyllä ne rasvanhajut houkutteli ihan muuhun kuin salaattiin. Mutta nyt ei saa lannistua. Tänään on uusi päivä ja tsemppi kuntoon, niin taas jatkuu!

  VastaaPoista
 2. Ei lannistuta. Välillä tulee tehtyä huonoja päätöksiä. Pääasia on, että niistä oppii ja seuraavalla kerralla tekee paremman päätöksen!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä kovasti!
  Mä kävin eilen kanssa ihan vaan työpaikkaruokalassa syömässä, ja söin ihan kohtuu hyvin; täytettyjä paprikoita ja salaattia sekä yhden näkkärin, mutta voih sitä väsymystä mikä tuli tunti ruokailun jälkeen. Ei oo salaattieväiden jälkeen vastaavaa. Ehkä sitä syö vaan enempi kuin tajuaakaan...

  VastaaPoista
 4. Voih... Mä en enää syö juurikaan muuta kun salaatteja siellä. En vaan ole oikeen mäcriruoan ystävä ollut koskaan. Ei tuo nugetti nyt niin pahalta kuullosta, onhan siinä kuitenkin kanaa ja salaatti:)

  VastaaPoista

 

Seuraa blogiani sähköpostilla