keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

SYÖ!

Helsinkiläisille tiedoksi, että menossa on SYÖ! -viikot, jolloin toistakymmentä ravintolaa tarjoaa ruokiaan 10 euron hintaan. Sisältää myös hyviä salaatteja. Turussa ja Tampereella näitä myös, mutta vain muutama kappale. Lisätietoja: http://www.city.fi/syo/kevat2013/helsinki/.

Eilen käytiin miehen kanssa syömässä Maya Bar & Grillissä. Tarjouksena oli kahden juuston salaatti tai ulkofileleike perunoilla, kasviksilla ja rommikastikkeella. Tuo kastike houkutteli mua todella paljon, mutta päädyin tuohon parempaan vaihtoehtoon, eli vuodenjuusto-halloumi-salaattiin ja oli todella hyvää. Ei tuo ilta kuitenkaan ihan niin hyvin mennyt kun olisi voinut. Pöytää odotellessa join lasillisen punkkua ja toisen mokoman ruoan kanssa. Ja otin vielä jälkkäriäkin, joka oli kylläkin aivan taivaallisen hyvää. Chilillä maustettua suklaafondanttia, vaniljajäätelöä, hedelmiä ja marjoja. Ei ollut ollenkaan liian chilinen, vaan sellainen juuri sopiva pieni polte suussa. Sulkaafondantti oli ihanan kiinteä päältä ja täydellisen sula keskeltä. Ehdottomasti yks mun koko elämän parhaista jälkiruuista! Kai sitä välillä saa vähän herkutella? Tuo oli kuitenkin suht pieni jälkkäriannos, ni ei ihan niiiiin hirveen paha.

Tällä hetkellä on melko väsy olo, koska meidän ihanat lutuiset kissanpennut on kasvamassa aikuisiksi ja taitavat olla ekaa kertaa kiimassa. Semmoinen maukuna ja mouruna ainakin käy koko päivän ja yön läpi. Plus toinen kissoista hyppii syömään mun kasveja lipaston päälle ja herään aina siihen ja joudun nousemaan ylös ja laittamaan kissan lattialle.. Vaan todetakseni et 2 sek pääst se on taas siel lipaston päällä. Siinä sitte jonku aikaa "tapellaan", et saako sinne lipaston päälle mennä vai ei, lopulta yleensä mun voitoksi! Viime viikolla en tainnut ainuttakaan yötä nukkua kokonaan kunnolla, eikä tää viikko oo yhtään erilainen. Ei myöskään auta, jos laittaa makuuhuoneen oven kiinni, koska mokomat on oppinu hyppäämäään ovenkahvaan ja avaamaan sen.

Väsyn takia viime viikolla ei tullut liikuttua muuta kuin maanantaina lyhyt, nopeahko juoksu + hetken kuntosalilla ja lauantaina venyttelytunti. Tällä viikolla kävin maanantaina jo juoksemassa puolisen tuntia ja sen perään kuolemassa plyoon taas. Tänään taitaakin uus ohjelma tulla tuosta plyosta, joten pakko päästä pian taas kokeilemaan, vaikka se onkin aina yhtä hirveä(n ihana).

3 kommenttia:

  1. Tsemppiä kisujen kanssa. Tuo univaje on kyllä tosi myrkkyä dieetille. Väsyneenä antaa helpommin periksi mieliteoille.

    VastaaPoista
  2. Hah, kissat ja lapset, molemmat nköjään osaa valvottaa ;) Tsemppiä!

    VastaaPoista
  3. Kiitos tsempeistä! Täytyy vaan pysyy vahvana, ettei sorru hirveitä määriä herkuttelemaan. Toivon mukaan nuo kisujen kiimat menee jo koht ohi, ni pääsee taas kunnol nukkumaan. :)

    VastaaPoista

 

Seuraa blogiani sähköpostilla