keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Ähky

Nyt ei taas mikään onnistu. Herkkuja on tullut syötyä ihan liikaa. Eilen kävimme leffassa katsomassa 21 tapaa pilata avioliitto ja oli pakko ostaa ISO poppari mulle ja miehelle puoliksi. Ei tosin jaksettu ihan kaikkee syödä. Ensi kerralla saa normaalikokoinen poppari riittää meille puoliksi!

Tänään lounaalla tuli ulkona syötyä taas kauhea ähky itselle. Ehkä ei ihan niin paha, kun ruoka oli iiiiso kasa erilaisia salaatteja ja kanankoipi sekä vähän kebabia tomaattikastikkeella. Mutta iiiihan liian iso annos. Nyt on sitten lounaan jälkeen tosi pöhöttynyt ja turvonnut olo. Eiliset popparitkin tuntuu jääneen vatsaan turvottamaan. Milloinkohan sitä oppii syömään hyvin..? Noh, päätin nyt kuitenkin, että tuo kyseinen lounaspaikka saa jäädä mun osalta ja menen itse sitten jonnekkin muualle syömään, mikäli työkaverit päätyvät tuonne. Siellä tulee aina syötyä liikaa.

Eilen oli hyvä päivä lounaan merkeissä - söin kana-aurajuusto-salaattia, noms. Ennen leffaa kävimme vielä syömässä ulkona ja söin vihersalaattia ja katkarapuja. Eli kovin salaattipainotteinen päivä, hyvä vain! Näitä sais olla enemmän (ilman tuota poppariannosta).

Tänään suunnitelmissa on lyllertää taas juoksemaan. Toivottavasti tämä ähky lähtee ennen sitä pois ja juostessa viimeisetkin popparit sulavat. Helsinki City Runiin on aikaa hippasen alle 2kk. Ja mun pisin lenkki on ollut vasta 10 km. Nyt täytyy alkaa taas kunnolla panostamaan juoksemiseen ja saada vähän pituutta lenkkeihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Seuraa blogiani sähköpostilla