maanantai 28. tammikuuta 2013

Kuulumisia

Tässä on nyt blogikirjoitukset ja -lukemiset jääneet melko vähälle. Hyvä kun ehtii punnituspäivänä vähän kirjoittaa kuulumisia. Töissä on ollut kova kiire ja vapaa-ajalla ei ole oikein jaksanut kirjoitella. Pääasiassa on mennyt ihan hyvin, vaikka en enää kaikkia ruokailuja ole jaksanut kirjata ylös (katsoo sitten ensi torstaina punnituksessa, että kuinka hyvin oikeesti mennyt...) Liikunta jäi viime viikolla vain maanantain juoksuun ja keskiviikon bodypumppiin. Kovin olin viikonloppuna menossa, mutta sitten ei vaan jaksanut liikkua. Tuli sitten hieman siivoiltua sunnuntaina kotona. Lauantai menikin kampaajalla ja illalla ulkona syödessä. Nyt on hienot uudet hiukset. Pituutta lähti melkein 10 cm ja väri muuttui melko tummaksi punaisilla korostuksilla. Siinä vähän kuvaa (hieno paint-muokkaus :D ).

Lauantaina tuli syötyä herkullinen 4 ruokalajin illallinen. Alkuruoaksi oli katkarapu-kakkua ja mukavan rapsakoita vihanneksia. Pääruoaksi yön-yli-haudutettua vasikkaa. Sitten vähän juustoja ja jälkkäriksi vielä suklaajäätelöä ja appelsiini sorbettia. Ennen alkuruokaa otimme drinkit (omani oli joku sekoitus vähän kaikkea, hyvää oli :D ), alkuruoan kanssa oli valkoviinilasi, pääruuan kanssa punkkua (jota oli vielä sopivasti juustojen kanssa) ja jälkiruoan kanssa vielä makeampi viini. Kotiin päästyämme join vielä muutaman pienen lasin appelsiini-likööriä. Ruokaa oli oikein hyvä määrä, tuli sopivasti täyteen. Ei siis ollut mitään hirmu suuria annoksia nuo.

Tällä viikolla ajattelin kokeilla taas juoksemista. Toivottavasti penikka olisi jo tarpeeksi tervehtynyt. Haluuuun jo juoksemaan.

Yritän ehtiä enemmän päivittelemään kuulumisia ja pohdiskeluja tänne, ainakin muutamat kerrat viikossa. Ja yritän myös ehtiä lukemaan teidän kuulumiset, niitäkin on nyt liian vähän tullut luettua.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Seuraa blogiani sähköpostilla