torstai 10. tammikuuta 2013

Ei, ei ei!

Mikähän siinä on, kun normaalisti ei syö paljoa herkkuja, mutta sitten kun suunnittelee pitävänsä täysin herkuttoman kuukauden ettei söisi niitä vähiäkään, ni sit niitä herkkuja tulee syötyy enemmän ku koko vuoden aikana..? Eli ei, herkkulakkoni ei pitäny alkuunkaan.. Viime perjantaina tuli avattua suklaalevy joululta.. Lauantaina tuli syötyä toinen samanlainen, toki molemmat mieheni kanssa puoliksi.. Mutta silti! Ja tiistaina ja eilen vielä semmonen pussukka, missä oli pari joulusuklaapalloa ja pieni joulupukki! En mä ees muista millo olisin viimeks syöny noin paljoa suklaata!

Tipaton on pitänyt onneksi, eikä siihen ole nyt toivottavasti tulossa muutosta ennen 26. päivää.. Viime viikonloppu meni mukavasti laiskotellessa. En muista sitäkään, että milloin olisin viimeksi viikonloppuna saanut vain olla ilman mitään sen kummempia tekemisiä. Ihana välillä vain olla.

Ruokailut on muuten mennyt ihan hyvin viimisen viikon aikana, jos ei laske noita suklaita. Painoa en tänään käynyt punnitsemassa kahdesta syystä: 1) meillä on putkiremontti menossa, enkä pääse aamulla vessaan (ja meille tuotu kuivakäymälä ei oikeen innosta) ja 2) naisten vaivat menossa, niin ei se vaaka kuitenkaan näyttäisi mitä se paino oikeasti on.. Pidetään tämä viikko siis punnitsematon viikko ja ensi viikolle odotetaan sitten toivottavasti jotain isompaa laskua (miten sielt muka vois isompi tulla, ku suklaata possutellu niin paljon..?!?).

Noh, toivottavasti tämän viikon jälkeen, kun putkirempan PITÄISI olla jo ohi (niinhän sen PITI olla jo joulukuun puoleenväliin mennessä ohi..), niin pääsee taas normaaliin rytmiin mukaan. Olen muuten huomannut myös, että en "uskalla" juoda iltaisin vettä niin paljoa kuin yleensä, johtuen juuri tuosta, että meillä on vain kuivakäymälä. Kunnon vessa löytyy alhaalta talomme yhteissaunan yhteydestä eikä sinne jaksa koko ajan olla menossa. Veden juonnin vähyydestä johtuen, tuntuu että olisi koko ajan nälkä. Tiedän, että tuo näläntunne lähtisi, jos joisi vettä, mutta ei kuitenkaan tule juotua vaan sitten syö muutaman ylimääräisen tattarinäkkärin tms.. Onneksi sentään suht terveellistä syötävää välillä, eikä mitenkään hirveästi liikaa..

1 kommentti:

 

Seuraa blogiani sähköpostilla