keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Ärsytys!

Kävin aamulla vaa'alla, vaikka ei ole punnituspäivä ja se näytti taas ihan hirveitä. Ärsyttää ihan suunnattomasti.. Nyt on just semmonen olo, et lopetan kokonaan syömisen ja liikun tuplasti enemmän.. Vaikka tiedänhän mä, että nyt on tullut liikuttua melko vähän tuon penikan takia ja lisäksi syöty ihan liikaa. Sunnuntaina alkoi tehdä mieli jotain hyvää, ni leivoin sitten suklaamuffinsseja. Ja söin niitä sillon kaksi(!!), ei yksi riittäny, vaan piti kaksi syödä.. ja eilen töiden jälkeen tein parit ruisleivät itselleni ja suunintelmissa oli myöhemmin syödä enää vain rahkaa.. mutta ruokaa oli jäänyt edelliseltä päivältä sen verran, että sain siitäkin (miehen piti syödä loput, kun itse otin eväät siitä), niin tuli sitten syötyä leipien lisäksi muusia ja kinkkukastiketta.. ja taas yksi suklaamuffinssi jälkkäriksi.. ja kaikki yhdeltä istumalta.. ei tuo nyt näin lueteltuna kuulosta niin pahalta, mutta olo oli ihan liian ähky sen jälkeen ja sitä olen kovin koittanut välttää.. en toisaalta syönyt sitten illalla enää muuta, join vain kupillisen roobois-teetä.

Nyt ajattelin ottaa tavoitteeksi kiivetä rappuset ylös ainakin kerran päivässä. Asun siis 8. kerroksessa ja lisäksi työpaikka sijaitsee 8. kerroksessa. Tänään olin reipas ja käppäilin heti aamusta ylös töihin. Sen verran ärsyttävä painolukema näkyi vaa'assa. Töihin tullessa olisi parempi kiivetä nuo rappuset, kun täällä pääsee vain omaa läpyskää näyttämällä ovesta sisään ja kun siis tuonne rappusiin siirtyy, niin ainoa vaihtoehto on kiivetä (tai palata takaisin 1. kerrokseen ja ottaa hissi). Ei siis pääse välikerroksiin ollenkaan. Kotona olisi helpompi ottaa hissi, jos jalat hyytyy matkalla. Ja lisäksi enemmän liikuntaa muutenkin! Ja parempia ruokavalintoja! Ja loput suklaamuffissit miehelle!

Toivottavasti teillä oli mukavampi aamu. :)

3 kommenttia:

  1. Rappusten kiipeäminen on oikeasti todella hyvää treeniä! Mä yritän aina asennoitua niin, että nää portaat kiipeämällä saan ihan ilmaiseksi pikku treenin, joka ei vie edes aikaa ollenkaan (kun kyllä se hissin odotus ja sillä ylös menokin kestää). Joskus menin itse aina hissillä ylös, nykyään aina portaita, ja se on kivaa, kun huomaa pystyvänsä nousemaan ne portaat ilman hengästymistä. Tsemppiä porrastreeniin!

    VastaaPoista
  2. Odotan innolla sitä, kun 8. kerrokseen nouseminen ei enää hengästytä, tai tunnu reisissä.. Mun pitäis saada joku hyvä systeemi, et kirjaisin (tai saisin jonkun tähden/rastin) aina ku oon kerran noussu portaat. Siten ehkä sais ittensä useemmin nousemaan ne, kun saa "kilpailla" itseään vastaan! Kiitokset tsempistä! :)

    VastaaPoista
  3. Nyt on hieno trickeri, johon pääsee merkkaamaan montako kertaa on kuukaudessa kiivennyt rappuset.. Nyt tulee sitten myös kiivettyä noita, kun pitää saada tuo 28 kasaan, ja miksei ylikin! Helmikuusta alkaen sitten! :) (jokaiselle kuukaudelle siis määrätytyy tuo määrä päivien mukaan)

    VastaaPoista

 

Seuraa blogiani sähköpostilla