sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Mä juoksin 22min!!

Päädyin sitten kuntosalille jumppien sijaan. Aloitin lämmittelemällä juoksumatolla ja päätin testata oman kuntoni siinä samalla. Kävelin ensin 3 minuuttia ja aloin juosta. Juoksin kokonaiset 10 min, kunnes päätin taas kävellä hetken. Kävelin 3 min ja tämän jälkeen juoksin vielä 12 min!! Juoksin tänään siis yhteensä 22 min, eikä nuo tuntuneet edes kovin pahalta. Olisin varmaan jaksanut jonkun verran enemmänkin vielä. Olen todella tyytyväinen itseeni. Normaalisti kuntosalilla lämmittelen muutaman minuutin juoksupyrähdyksillä. :)

Tein lämmittelyn jälkeen tunnin mittaisen treenin yläkropalle: kädet-rinta-selkä-vatsa. Se oli vähän tutustumista tuohon uuteen kuntosaliin, joten ihan täysillä en vetänyt. Hyvältä tuntui kuitenkin! :)

Olen myös tänään pohtinut syömisiäni. Minulle jää todella usein iltaan suuri kasa kaloreita syötäväksi. Tuo 1500 kcal on vaikea saavuttaa ja yleensä iltaisin joudun pakottamaan itseni syömään enemmän kuin olisi nälkä. Tällä hetkellä juon nyt proteiinijauhe-maitosekoitusta. Tämä mukaan laskettuna on päivän kalorit vasta reilu 1000 kcal. Saisin lähes 500 kcal, jos tekisin todella täyttävän smoothien, johon laittaisin enemmän oliiviöljyä. Mutta kun se on niiiin täyttävä, niin ei tee yhtään mieli. Tää proteiinijuoma jo täyttää aika hyvin. Pitää siis alkaa aamuisin ja päivän aikana syömään hieman enemmän, ettei iltaisin tarvitsisi aina ahtaa itseään ihan täyteen. :)

//EDIT: tuli mieleen että miksei sitä samantien tekisi smoothien, johon laittaa tuon proteiinijauheen mukaan. Ehkä ens kerralla sitten. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Seuraa blogiani sähköpostilla