torstai 16. kesäkuuta 2011

Vaatetavoitteita

Mulla on pitkään ollut yksi iso pahvilaatikollinen vaatteita, jotka olen joskus laittanut syrjään odottamaan parempia aikoja. Tänään innostuin katselemaan, mitä kaikkea tuo pahvilaatikko sisälsikään. Tein kolme pinoa noista vaatteista. Yksi pino on sellainen, että vaatteet menevät päälle, mutta puristavat ja jenkkakahvat tursuilee. Toinen pino on sellainen, jossa vaatteet eivät mene ihan päälle, mutta melkein. Ja kolmannessa pinossa on vaatteita, jotka eivät ole vielä vähään aikaan mene päälle ollenkaan. Siellä oli myös joitain koko 34 olevia vaatteita ja saa nähdä meneekö sen kokoinen minulle enää koskaan. Mutta siellä ne odottavat nyt. :)

Ekan pinon vaatteita ajattelin sovittaa muutaman miinuskilon päästä uudelleen, joten kun paino on 58,x kg, niin saan kokeilla noita vaatteita uudelleen. Toisen pinon vaatteet tulevat varmaan käyttöön kun on siitä pari kiloa vielä karissut, eli jossain 56,x kilon kohdalla ja viimeinen pino, kun pääsen tavoitteeseeni eli 55 kg. En tiedä paljonko kropassani tapahtuu muutoksia parin miinuskilon jälkeen, mutta toivottavasti sen verran, että saisin uusia vaatteita. Enkä tiedä olenko tyytyväinen kroppaani vielä tuossa 55 kilossakaan, mutta se on nyt ainakin ensimmäinen tavoite. :)

Sain tuolta pahvilaatikosta nyt jo käyttööni yhden farkkuhameen ja yhden t-paidan, joka tulee kyllä vain kotikäyttöön, ei sillä ulos kehtaa lähteä. Ja osan vaatteista laitoin muovipussiin ja annan äidille ja pikkusiskolle, koska en itse tykkää niistä ja tuskin tulen niitä enää käyttämään. Jos ei äiti ja pikkusisko huoli, ni saakoon mennä vaikka roskiin. :)

2 kommenttia:

  1. Kiva tuo vaatelajittelu, motivointia pitkin matkaa :) Mulla on paljon mulle pieniä vaatteita, jotka saattais mennä monelle muulle päälle. Pitää joskus laittaa blogiin kirppari pystyyn :)

    Miten sie oot saanu tästä blogista näin persoonallisen näköisen? Mie ku yritän muokata, ni valittavana on suurinpiirtein harmaa tai vaalean harmaa :/ Mieki tahon särmää! :)

    VastaaPoista
  2. Googlettamalla löytyy erilaisia blogger pohjia. Tää pohja on osoitteesta DeluxeTemplates.net. :) Muistaakseni siel oli ihan hyvät ohjeetki, et miten sen saa toimimaan, mutta jos mä tähän kirjailisin lyhyesti.

    Eli sivustolta ladataan XML-tiedosto omalle koneelle. Tämä tiedosto ladataan bloggeriin (Ulkoasu -> Muokkaa HTML-koodia -> Lataa malli kiintolevylläsi olevasta tiedostosta) ja sitte voi vielä sivuelementtien kautta järjestellä gadgetteja. :)

    VastaaPoista

 

Seuraa blogiani sähköpostilla