maanantai 27. kesäkuuta 2011

Juhannuksen jälkeen..

Päätin jo ennen juhannusta, että vietän juhannuksen ajattelematta liikaa kaloreita tai laihduttamista. Olen tyytyväinen, mikäli paino ei ainakaan ole noussut. Nyt en tosin pääse vähään aikaan punnitsemaan itseäni, koska olen Miehen luona toisella paikkakunnalla. Vielä en tiedä, milloin olen menossa takaisin omaan kotiini. Todennäköisesti siis en myöskään pääse punnitsemaan keskiviikkona virallista painoa. Vähän jännittää olla ilman vaakaa, koska ei tiedä yhtään, että onko painoa tullut lisää vai ei. Toisaalta ihan mukava olla välillä pidempi aika ilman vaakaa ja katsoa, miten se vaikuttaa. Kiloklubiin meinaan silti kirjata kaikki ruuat tällä viikolla. Juhannuksen ruuat jätän suosiolla merkkaamatta. Luulisin kyllä, ettei kovin pahasti mennyt.

Juhannus meni siis mukavasti mökkeillessä saaristossa. Mielestäni on aivan ihanaa olla mökillä, jossa ei ole sähköä tai juoksevaa vettä. Kaikki ruuat lämmitetään grillissä, sauna toimii puulla ja vesi pitää kantaa kaivosta. Seurassamme oli myös kaksi ulkomaalaista (olen kansainvälinen tuutori koulussani), jotka nauttivat myös täysillä koko viikonlopun. Ja aurinko paistoi koko juhannuksen! (On muuten todella vaikea puhua suomea sen jälkeen, kun on koko viikonlopun puhunut vain englantia :D )

Perjantaina tuli juotua alkoholia jonkun verran, mutta mielestäni ei kuitenkaan mitenkään liikaa. Lauantaina meni vielä yksi lonkero ja hieman vodkaa, mutta todella vähän. Ruokaa tuli syötyä melkein koko ajan, kuitenkin melko terveellisiä grillailuja (lihaa, sieniä, pekonia) ja uusia perunoita kunnon voin kanssa. Makkaraa en itse syönyt ollenkaan vaikka sitäkin olisi ollut tarjolla. Tein myös itse hampurilaisia. Torstaina väsäilin jo hampurilaisiin sämpylät itse (valkoisesta vehnäjauhosta, hyi hyi - ensi kerralla teen jostain terveellisemmästä vaihtoehdosta) ja perjantaina tein jauhelihamössöä, josta paistoin sitte todella hyviä pihvejä. Lisäksi lehtisalaattia, tomaattia, suolakurkkua, juustoa ja hampurilaismajoneesia, jonka olisi voinut jättää pois, jos olisi halunnut syödä terveellisemmin. Mutta mielestäni melkein jopa parempi hampurilainen kuin hesen ja mäkkien hampurilaiset.

Yritän tässä joku päivä laittaa kuvia juhannuksen vietosta. Vielä ei minulla kuitenkaan ole niitä koneellani. :)

Käykäähän muuten katsomassa blueberryn Pudotuspeli-blogissa on arvonta käynnissä! :)

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa vasin mukavalta sun juhannus :)
    Ja mahtavaa,jos on säätkin suosineet, täällä satoi vettä :/

    VastaaPoista
  2. Muutaman kerran tuli pari tippaa vettä, mutta ei sitä oikein sateeksi voi sanoa. Ja välillä oli hyvinkin tummia pilviä, mutta ne eivät sitten ainakaan meidän kohdalla sataneet. :)

    Olin kyllä melkein varma, että josain kohdassa tulisi kunnon rankkasade, koska ilma oli todella painostavan kuuma, sellanen ku se yleensä on just ennen sadetta. Mut me säästyttiin sateilta ja aurinko paistoi. :)

    VastaaPoista

 

Seuraa blogiani sähköpostilla