keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Kuulumisia

Kylläpäs taas on ollu monta hiljaista päivää kirjoittamisen osalta. Yritän jatkossa hieman useammin. :)

Torstaina vaatetutkailujen jälkeen lähdin kuntosalille. Olin ensin tunnin verran kuntosalilla, josta juoksin juoksumatolla 20 min (2 min kävely - 10 min juoksu - 4 min kävely - 4 min juoksu) ja loppuajan lihaskuntoa. Tämän jälkeen menin pilates tunnille ja illalla oli vielä 1,5 h hapkido treenit tällä kertaa ulkona. Harjoittelimme potkuja ja lyöntejä ohikulkevien ihmisten pällistellessä meitä. :)

Perjantaina olin isovanhempieni luona leipomassa. Siellä muistin taas yhden heikkouksistani, nimittäin raaka taikina. En tiedä mikä siinä on niin hyvää, mutta sitä pitää vaan koko ajan mutustella.. :D Perjantai meni melko hiilaripitoisesti siis, kun leivoimme pikkupizzoja ja niitä tuli syötyä myös muutamia. Pitihän niiden laatu nyt testata. Liikuntaa tuli sen verran mitä pyöräilin isovanhempieni luo ja takaisin, noin 3km per suunta.

Lauantaina söin melko huonosti ja illalla tuli kaverin synttäreillä juotua sitten vielä huonommin. Liikuntaakaan ei tullut juuri ollenkaan. Mutta ainakin oli hauska ilta ja sen jälkeen jaksaa jatkaa taas tiukempaa linjaa.

Sunnuntai meni sitten melko väsyneenä ja ruoka oli todella hiilaripainoitteista taas. En kuitenkaan usko, että kalorit silti olisivat liikaa. Eli määrä oli ok, mutta laatu ei, tosin on täysjyväruisleipä nyt paljon parempi kuin joku toinen hiilarimättö. Liikuntaakaan ei tullut taaskaan yhtään.

Maanantaina suunnittelin jo meneväni hapkidoon, mutta jostain syystä väsymys iski juuri kun piti lähteä, joten sekin jäi välistä. Ja ruokailut oli taas melko hiilaripainoitteisia. Jotenkin tuo hiilari oli ottamassa valtaa ja sitä himoitsi yllättävän paljon.

Eilen sitten pääsin vihdoin taas liikkumaan. Poljin kuntosalille, jossa olin ensin 45 min Pilateksessa ja tämän jälkeen vielä kuntosalilla. Juoksin (hölkkäsin) juoksumatolla kokonaiset 30 min yhteen putkeen! (katsoen samalla Suurinta Pudottajaa!) Olin todella tyytyväinen itseeni. Suunnittelin ensin, että juoksen 10 min ja kävelen hetken ja juoksen uudelleen jne.. Mutta 10 min kohdalla ei väsyttänyt ollenkaan vielä, joten jatkoin vielä ajatellen, että juoksen vielä muutaman minuutin. Muutama minuutti vaihtui sitten toiseksi 10 minuutiksi, jonka jälkeen päätin, että juoksen vielä 10 minuuttia ja sitten saa riittää. Juoksin ensin 27 min nopeudella 7 km/h, sitten 2 min 8 km/h ja lopuksi vielä 1 min 9 km/h. Ja olo oli ihan mahtava. Tuntuu, että tuolla 7 km/h vaihdilla jaksaisin juosta vaikka maailman ääriin saakka. Tämän jälkeen tein vielä 45 min lihaskuntoa ja kävin saunassa pitkästä aikaa. Ruokailujen suhteen meni myös ihan loistavasti. Nyt ainosastaan kuitujen pallo jäi keltaiseksi. Hiilarit jäivät melko vähäisiksi ja proteiinia ja hyvää rasvaa oli riittävästi. KK josain vaiheessa meinasi jo herjata liiasta proteiinista, ja sitä se ei ole koskaan aikaisemmin tehnyt. Tein treenien jälkeen hyvän proteiinipitoisen "ruuan": purkki tonnikalaa ja 100 g raejuustoa sekaisin, nom.

Tänään on virallinen punnituspäivä ja vaaka näytti 100 g miinusta viime viikosta, eli painoni on nyt 60,6 kg. Ei mikään hirveän suuri pudotus, mutta ainakin suunta on oikea. Ja luulen, että tuo lauantaisen juhlan takia paino ei pudonnut tämän enempää. Mutta olen tyytyväinen, miinusta tuli, enkä ole kuitenkaan liian ankara ollut itselleni. :)

En usko ensi viikon punnituksenkaan olevan kovin paljon miinusta, koska nyt on juhannus-viikonloppu tulossa ja olemme menossa mökille ja siellä tulee varmaan taas syötyä ja juotua enemmän. Mutta olen tyytyväinen, jos paino ei ainakaan nouse. :)

1 kommentti:

  1. Hienoja urheilumääriä!!! Kylläpäs tuli kaiho salille :( Nauti siitä, että voit urheilla <3

    VastaaPoista

 

Seuraa blogiani sähköpostilla