sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Liikuntapäivä

Eilinen oli otsikon mukaisesti oikein kunnon liikuntapäivä. Hyvä niin, koska tällä viikolla tuo liikunta on jäänyt melko vähäiseksi.

Meillä oli eilen hapkidon kesäkauden avajaiset rannalla. Lähdin klo 10 polkemaan noin 14,5 km matkaa, joka kesti pyöräillä noin 45 min. Mielestäni melko hyvää vauhtia menin. Rannalla oli ensin parin tunnin treenit ja sen jälkeen pelailimme puolisentoista tuntia vielä lentopalloa. Sitten pääsimme saunaan ja uimaan ja vedessäkin tuli polskuteltua melko kauan. Saunan jälkeen (ihan kun ei muutenki olis ollu kuuma) noin puoli viiden aikoihin, lähdin polkemaan takaisin kotiin ja kävin Lidlin kautta, joten matkaa kertyi noin 15 km.

Hetken sain kotona levähtää ennen kuin siirryin taas pyörällä liikkuen syömään espanjalaisen illallisen. Mulla on espanjalainen tuutoroitava, joka valmisti illallista suurelle porukalle. Sinne tuli matkaa noin kolmisen kilsaa per suunta. Ruoka oli todella hyvää. Alkupalaksi patonkia, jossa oli päällä tomaatti-oliiviöljyseosta ja siihen sai päälle laittaa vielä kinkkua tai omelettia (jossa oli perunaa ja sipulia). Lisäksi saimme lasilliset sangriaa, joka oli muuten ihan eri makuista kuin jostain baareista saatava sangria, paljon parempaa. Pääruokana oli paellaa ja jälkiruuaksi vielä jotain espanjalaista kiisselintyylistä herkkua. Oli todella hyvää. Join lisäksi pari lonkeroa (hyi minä, join perjantainakin neljä lonkeroa kaverin valmistujaisjuhlissa).

Kaikenkaikkiaan pyörällä tuli liikuttua noin 35 km, hapkidotreeniä 2 h, lentopalloa 1,5 h, uimista+saunomista 1,5 h.. Olen erittäin tyytyväinen. :)

Tänään ajattelin mennä taas kuntosalille, mikäli nuo vesikellot (tai se, mitä niistä on jäljellä) eivät satu kun koitan laittaa lenkkareita jalkaan ja lisäksi pilates tunnille. Ja päätin että nyt saa taas juomisetkin vähentyä, kun tällä viikolla on ihan liikaa alkoholia kulunut. (tosin ensi lauantaina on kaverin synttärit, eli pitää taas hieman maistella, mutta koitan pitää sen vähäisenä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Seuraa blogiani sähköpostilla