perjantai 3. toukokuuta 2013

Herkkulakko

Päätettiin eilen siskoni kanssa pitää herkuton toukokuu. Toki vappupäivänä tuli syötyä munkkeja, mutta nyt loppukuu ollaan herkkulakossa. Poikkeukset laitettiin viikon päähän viikonloppuun, kun on pikkusiskon synttärit lauantaina ja äitienpäivä sunnuntaina. Molempina päivinä saa syödä yhden _pienen_ palan kakkua. Mikäli kakkua ei ole tarjolla, niin sitten saa syödä yhden keksin ja yhden karkin. Lisäksi mulla on firman kevätretki 24.-25. päivinä, jolloin syön sitä mitä on tarjolla, mutta jos vaan voi, niin välttää herkkuja. Kiellettyjen listalle kuuluu siis myös hampurilaiset, kebabit, pizzat, subit..

Sallittujen listalle laitettiin protskupatukat ja -juomat treenien yhteydessä, juustot, alkoholi pienissä määrin, täysjyvämurot (ei suklaa-, toffee- tms) ja dippikastike (vihannesten kanssa). Lisäksi heselle saa mennä syömään, mikäli ottaa salaatin ilman majoneesia/kastiketta. Kiellettyjen lista on pitkä. Siihen kuuluu.. noh, kaikki herkut.. =D

Nyt siis tuo herkkulakko on ainoa, mihin pitää keskittyä, niin se onnistuu! (Toisin kun tammikussa kun oli tipaton menossa samaan aikaan.. eihän sitä millään voi liikaa lakkoilla yhdellä kertaa.. =D )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Seuraa blogiani sähköpostilla