perjantai 10. toukokuuta 2013

Pyöräilykausi avattu

En muista, mahdoinko täällä kertoa, että osallistuin Kilometrikisaan. Tarkoituksena on nyt siis kesän aikana yrittää pyöräillä mahdollisimman paljon (töihin ja muutenkin). Ihan joka päivä en töihin lähde pyöräilemään, kun matkaa tulee about 14 km /suunta, mutta jos edes pari kertaa viikossa ja ihan vaikka vaan toiseen suuntaan.

Eilen en sitten päässyt sinne Combattiin, koska päätimme työkavereiden kesken lähteä pyöräretkelle. Suuntasimme Ruoholahdesta Espoota päin. Espoon rantatiet ovat oiken mukavia polkea! Matkaa tuli yhteensä 52 km! Ihan sopiva tälleen ensimmäiseksi pyöräretkeksi  moneen vuoteen. =D Aikaa meni kaiken kaikkiaan melkein koko päivä, mutta polkiessa noin kolmen ja puoli tuntia. Keskinopeus oli Sports Trackerin mukaan noin 14 km/h, eli rauhallisesti mentiin.

Eilen olisi ollut punnituspäiväkin taas, mutta unohdin sen kokonaan aamulla, kun valmistauduin vain tuohon pyöräretkeen. Tämän päivän punnitus saakoon siis olla nyt viikon virallinen tulos: 62,1 kg. Ei se mihinkään liiku, vaikka tässä on viikon sisällä tullut juostua yks puolimaraton ja eilen pyöräiltyä koko päivä. Herkkujakaan ei ole suuhun mennyt yhtään!

1 kommentti:

  1. Upea lenkki! :) Pyöräily on kyllä parhautta. Espoon rantateitä on mukava tosiaan polkea, vaihtelevaisia reittejä ja paikkapaikoin aivan tolkutoman upeita taloja. :)

    VastaaPoista

 

Seuraa blogiani sähköpostilla