perjantai 16. marraskuuta 2012

Uusi aloitus.

Taas on hirvittävän pitkä aika taas viime postauksesta.. Nyt pitää ehdottomasti alkaa taas bloggailemaan ja hoikentumaan. Painoa on tullut taas salakavalasti lisää. Pelkään vaa'alla käyntiä. Viimeksi vaaka näytti treenin jälkeen salilla 64kg, eli enemmän kuin puolitoista vuotta sitten alottaessani. Uskon kyllä olevani tällä hetkellä paremmassa kunnossa kuin viimeksi alottaessa, vaikka painoa onkin enemmän.

Elämässä tapahtui taas muutoksia viime postauksen jälkeen. Kerroin kuinka Rakkauspakkaukseni muuttaisi kesäksi luokseni ja palaisi syksyllä sitten kotikaupunkiinsa jatkamaan opiskelujaan. Noh, tämä väliaikainen muutto vaihtuikin sitten pysyväksi ja nyt olemme melkein puoli vuotta asuneet yhdessä. Hän vaihtoi opiskelemaan tänne pääkaupunkiseudulle. Mulle ensimmäinen kerta kun virallisesti asun jonkun kanssa yhdessä ja hyvin on mennyt tähän saakka. :)

Rakkauspakkaus on nyt myös suunnitellut kuntoilun alottamista. Tämä auttaa myös mua, koska siten pääsemme yhdessä liikkumaan ja tulee mentyä useammin. Nyt olen pääasiassa 1-2krt/vko käyny, mutta välillä tulee pidempi tauko (olin mm. kesälomalla etelässä, jolloin en päässyt treenaamaan 2 viikkoon). Taukojen jälkeen on kovin vaikea saada itseään taas liikkeelle.

Tällä viikolla olen kuitenkin ollut jo kolme kertaa liikkumassa! Maanantaina ihan vaan juoksumatolla hölkkäilemässä puolisen tuntia ja sen jälkeen syvävenyttelyssä, tiistaina BodyPumpissa ja eilen kuntosalilla tunnin verran. Tänään olisi BodyCombat ja syvävenyttely varattuna. Tällainen tahti saisi jatkua pidempään, mutta olen suht tyytyväinen kun pääsisi ainakin 2 krt/vko liikkumaan ("rankempaa" liikuntaa).

Suunnittelimme myös Rakkauden kanssa, että aloitamme tammikuussa itsepuolustuslajin harrastuksen. Kotimme lähellä on yksi hyvä paikka ja hintakin on kukkarolle oikein sopiva. Rahasta tulikin mieleeni - vaihdoin myös työpaikkaani marraskuun alussa. Nyt uudessa työpaikassa tekemässä tosin samoja töitä kuin aikaisemmassakin. Vanhassa työpaikassa minulla oli määräaikainen työsopimus, jota ei sitten enää jatkettu, koska töitä oli tosi vähän. Pääsin onneksi vain parin viikon töiden etsimisen jälkeen uuteen työpaikkaan. Sain pitää muutaman viikon loman työpaikkojen välillä ja käväisin Saksassa moikkaamassa kavereita. Nyt on vakituinen työsopimus, joka on toistaiseksi voimassaoleva!

Mutta! Nyt alkaa taas Operaatio Hoikempi Minä! Siihen kuuluu ehdottomasti alkoholin vähentäminen. Sitä on tullut nyt liian usein juotua ja uskoisin sen olevan suurin syy painonnousulleni. Syön kuitenkin suht terveellisesti ja hyvin, ja liikun ainakin vähän. En aseta mitään aikatavoitteita. Vihaan kiirettä ja ahdistumista siitä, kun tavoitteet eivät toteudu heti. Ainoa tavoite on, että paino putoaa. Tavoittepainoni on 56kg, eli 8kg pudottamista, ja siinä pysymistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Seuraa blogiani sähköpostilla