torstai 22. marraskuuta 2012

Ahaaa!

Jes, pari päivää jo mennyt hyvin! Sain edellispäivänä töissä mukavan ahaa! elämyksen. Minulla oli mukana kukkakaalimuusia ja jauhelihakastiketta, kuten kerroin. Kaadoin ne tavalliseen tapaan lautaselle ja totesin, että tulipas pieni annos otettua mukaan. Vähän harmittelin sitä, ja totesin, että syön sitten vielä hedelmän jälkiruoaksi, niin ei jää nälkä. Kuitenkin saatuani lautasen tyhjäksi olin täynnä. En mitenkään ähky, mutta nälkä oli jo kaukana poissa, enkä tarvinnut hedelmää jälkiruoaksi! Pärjäänkö oikeasti näin pienellä määrällä ruokaa?! :D

Kotiin päästyäni oli nälkä tosin isompi kuin muina päivinä. En kuitenkaan mielestäni syönyt yhtään sen enempää illalla kuin normaalistikaan. Otin heti yhden mantelileivän ja myöhemmin tein tonnikalasalaatin itselleni, kun mieheni söi loput muusit ja kastikkeet. Silloinkin annoin osan salaatista miehen syötäväksi, koska en itse jaksanut. Jätin siis lautaselle, enkä ahminut itseäni ähkyyn (vaikka todella täysi jo olinkin). Hyvä minä! Mieheni dippaili porkkanoita hieman myöhemmin, mutta itse en jaksanut niitäkään. Ennen nukkumaanmenoa söin muutaman tattari-näkkileivän (päällä voita, meetvurstia ja oltarmannia) ja join kupillisen teetä, kuten melko usein iltaisin.

Eilen tein tonnikalasalaatin töihin (tonnikalasalaatti on jotenkin niin helppo tehdä ja hyvänmakuinen ja terveellinenkin vielä). Laitoin purkillisen tonnikalaa, muutaman ruokalusikallisen raejuustoa, tomaatin, paprikaa, kurkkua ja jäävuorisalaattia. Tulee todella täyttävä annos ja itse ainaki pärjään hyvin vaikka menisi töiden jälkeen kuntoilemaankin. Töiden jälkeen söin pastaa ja possusuikalekastiketta, joita mieheni oli tehnyt. Suunnitelmana oli mennä yhdessä salille, mutta sitten sitä jotenkin laiskistui ja sali jäi välistä.

Tänään söin töissä (yllätys, yllätys) tonnikalasalaattia. Tällä kertaa tosin tein testin ja laitoin vain puoli purkkia tonnikalaa, ja muuten samat ainekset kuin yllä. Ja olen taas sopivasti täynnä! Toivottavasti jaksan töiden jälkeen myös kuntoilut hyvin. Nyt minulla on treenivaatteet töissä mukana, joten ei ole syytä laiskistua ja jättää menemättä.

Ainiin, melkein meinasi unohtua. Otin tänään pitkästä aikaa aamupainon kotona. Vaaka ei ollut yhtään armollinen vaan näytti 64,2 kg. Siitä siis nyt lähdetään taas, eikä mitään tekosyitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Seuraa blogiani sähköpostilla