maanantai 19. marraskuuta 2012

Ei enää tekosyitä!

Huomaan itsestäni, että keksin paljon tekosyitä painolle. "En ole lihonnut, turvottaa vain, koska <keksi tähän ihan mikä vaan syy>". Nyt päätin, että näin ei voi jatkua. Tämä on todennäköisesti yksi syy lihomiselleni. Se paino, mitä vaaka näyttää on senhetkinen painoni, ei tekosyitä. Mikäli on sitten turvotusta, niin ainakin sitten "laihtuu" seuraavalla punnituskerralla enemmän.

Perjantain combat-tunti oli taas niin mahtava. Tunnelma oli ihan katossa ja hiki lensi. Olin pitkästä aikaa combatissa ja sen huomaa vielä tänäänkin hartioiden ja yläselän ollessa edelleen kipeät, silleen hyvällä tavalla kipeät. Kävin lauantaina vielä kuntosalillakin rääkkäämässä jalkoja. Sunnuntaina pidin hyvin ansaitun lepopäivän. Heiaheian mukaan 8 treeniä, 7h viikon aikana. Kaksi näistä tosin oli venyttelyä, mutta ei paha!

Päätin, että pidän punnituspäivänä taas keskiviikkoa. Mittaan aamupainon, jotta ei päivän syömiset ja liikunnat "häiritse" sitä ja voi helposti seurata painon muutoksia.

Lauantaina kuntosalin jälkeen kävimme italialaisessa ravintolassa ja söin pastaa. Ei ehkä ihan paras ruoka näin hoikentajalle, mutta välillä saa herkutella. Lisäksi illalla menimme katsomaan sukulaisen esiintymistä ja siellä tuli hieman nautittua alkoholia. Italialaisessa join lasillisen punaviiniä ja muutaman punaviinilasillisen vielä kotona ja kolme mietoa alkoholijuomaa join sukulaisen esiintymistä katsoessa ja mukana hoilaessa. Tämä pitäisi saada vähentymään, mutta kun koko ajan olisi jotain juhlia ja tapahtumia, joihin "kuuluu" alkoholin nauttiminen. Perjantaina olisi työporukan kanssa pubikierros tiedossa. En kuitenkaan haluaisi jättää sitäkään väliin, koska näihin uusiin työkavereihin olisi mukava tutustua vähän paremmin työn ulkopuolellakin. Nyt pitää sitten viikolla syödä superterveellisesti ja liikkua paljon, niin ei yksi ilta haittaa. Ja pubikierroksella pelkkiä pieniä juomia, ehkä joku alkoholitonkin jossain pubissa? Ei kuitenkaan kolaa tai muuta sokerilitkua..

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Seuraa blogiani sähköpostilla