maanantai 18. huhtikuuta 2011

Treeniviikonloppu

Olipas siinä taas rankka treeniviikonloppu.. Suunnitelmat muuttui siten, että lähdin sittenkin vasta lauantaina aamulla leirille. Liikuntaa mahtui molempiin päiviin noin 5h, eikä tuo hapkido ole kaikkein rennoimmasta päästä. Mulla oli myös lauantaina vyökoe, joka meni läpi!! Nyt mulla on sitten vihreä vyö. Jeee!

Eilen oli viimiset 2h puukkotekniikkaa.. Eli miten voi torjua, kun joku tulee heilumaan puukon kanssa. Sen seurakusena kädet ovat turvonneet ja mustelmilla. Laitan pari kuvaa käsistäni. Klikkaamalla saa isommaksi.Mieluummin pari mustelmaa, kuin puukosta! :D (vaikka ne leikkipuukkoja olikin). Mulle tulee mustelmia jotenkin tosi helposti. Mm. mun vastustajalla ei ollut mustelmia oikeastaan ollenkaa, vaikka molemmat hyökättiin ja puolustauduttiin saman verran.

Ruokailut on myös pysynyt hyvin kurissa. Olen huono syömään aamupalaa yleensä, joten lauantaina lähdin leirillekkin ilman aamupalaa. Suunnittelin syöväni eväitäni ennen leirin alkua, mutta olimme hieman myöhässä, joten lauantain ensimmäiset treenit (1,5h) menivät tyhjällä vatsalla (kunnon rasvanpolttotreeniä siis). Ajattelin, että tulisi kovin huono ja heikko olo josain vaiheessa treeniä, koska aloimme heti harjoitella potkuja, jotka yleensä ovat melko rankkoja, mutta ei yllättäen tullut. Ekalla lyhyellä tauolla söin sitten yhden ruisleivän, jossa oli päällä hieman juustoa ja paistettu kananmuna. Lauantain toiset treenit (1,5h) olivat hieman rennommat ja sen jälkeen oli tunnin ruokatauko, jolloin söin perjantaina tekemääni kanasalaattia. Normaalisti tämän jälkeen olisi ollut vielä 2h treenit, mutta itse olin siellä vain tunnin ja toisen tunnin kertasin vyökokeeseen tulevia asioita. Vyö koe kesti tunnin verran ja oli fyysisesti melko rankka. Mutta läpi meni!! :) Illalla ei mulla ollu ollenkaa enää nälkä, mitä ihmettelin myös suuresti, koska päivän aikana kuluttanut kuitenkin todella paljon. Pakotin sitten itseni syömään vielä pari munaleipää ja omenan ja banaanin.

Sunnuntaina söin aamupalan jopa ennen treenejä, yhden munaleivän ja sen avulla pärjäsin ruokatuntiin saakka, jolloin söin taas sitä samaa kanasalaattia. treenien jälkeen lähdimme ajelemaan takaisin kotiin ja kotona tuli syötyä taas pari munaleipää ja hieman pastaa.

Kävin tänään myös vaa'alla aamulla ja se näytti ihan hirveitä lukemia. Toivottavasti olisi vain liikunnasta kerääntynyttä nestettä, joka lähtee keskiviikkon viralliseen punnitukseen mennessä pois! Tänään pidän kunnon lepopäivän, enkä liiku mihinkään. Tosin jalat niin jumissa, että ei sitä mielellään mihinkään päin liikukkaan. Venytellä pitäisi illemmalla, jotta huomenna pääsee käymään koulussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Seuraa blogiani sähköpostilla