keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Aamupaino ja ruokapäiväkirja

Tänään oli aamupaino taas 62,1kg.. En vain ymmärrä miksei se laske. Liikun mielestäni riittävästi ja syön riittävän vähän, sen verran kuitenkin, etten säästöliekille mene (jos se nyt on olemassa..)

Liityin maanantaina Kiloklubiin. Siellä on todella helppo seurata paljonko syö ja liikkuu oikeasti. Olen nyt aamuisin suunnitellut päivän ruuat siten, että kaloreita tulee 1000-1300kcal päivässä. Tämän päivän aloitin lihapiirakalla (hyi, paha minä), mutta koska en halua heittää ruokaa pois, ja tuo lihapiirakka minulla jo oli, niin oli se sitten sulautettava päivän ruokiin. Yllättävän "paljon" saa syödä, että saa tuon 1000kcal täyteen, varsinkin, kun syö terveellisesti (suurimman osan ajasta).

Tänään olisi taas opiskelijabileet illalla.. tänään olisi myös treenit illalla. Nyt pähkäilen, että mitä teen. Tekisi mieli mennä opiskelijabileisiin, kun en ole muutamaan viikkoon käynyt ollenkaan, toisaalta tekisi mieli mennä treenaamaan ja näyttämään muille, että mulla onki nyt vihreä vyö. Toisaalta voisin mennä ensin treeneihin ja sen jälkeen bileisiin, mutta yleensä treenien jälkeen on niin väsynyt, ettei jaksa mihinkään lähteä. Toisaalta myös, jos en mene treeneihin vaan bileisiin, niin tulee juotua alkoholia -> tulee lisää kaloreita.. jos menen treeneihin, niin tulee treenattua -> tulee kulutettua kaloreita.. Eli kaikin puolin fiksumpaa olisi mennä treeneihin. Mutta kun... eihän aina tarvitse olla niin fiksu, eihän?

Listaan tähän vielä alkuviikon syömiseni:

Maanantai:
Aamupala: maustamaton, rasvaton jugurtti, pakastemarjoja, auringonkukansiemeniä, oliiviöljyä
Välipala: omena
Päivällinen: katkarapu-kasvis-risotto (tein itse ja oli todella hyvää!)
Iltapala: 2 siivua ruisleipää, juustoa, 1 paistettu kananmuna, vihreää teetä, yksi porkkana

Total: 1139kcal

Tiistai:
Aamupala: maustamaton, rasvaton jugurtti, pakastemarjoja, auringonkukansiemeniä, oliiviöljyä
Päivällinen: katkarapu-kasvis-risotto
Iltapala: Hornet broilerin siipiä (olin kaverin luona, joten ei ollut mahdollisuutta syödä terveellisemmin. Kaikkea kuitenkin kohtuudella.)

Total: 1172kcal

Molempina "aamuina" söin aamupalan vasta joskus 12 aikaan ja siksi en yleensä lounasta syö. :)

Keskiviikko(suunnitelma):
Aamupala: lihapiirakka, nakki, ketsuppi
Lounas: 2 siivua ruisleipää, tonnikalaa auringonkukkaöljyssä
Välipala: 1-2 omenaa
Päivällinen: kaalipataa (itse tehtyä tietenkin: sika-nautajauheliha, kaalia, porkkanaa, sipulia, varsiselleriä, paprikaa, siirappia, kasvisliemikuutio, ruususuolaa)
Iltapala: 2 siivua ruisleipää, oliiviöljyä, 1 paistettu kananmuna

Total: 1183kcal

Kasvikset jäävät melko vähäisiksi tänään, koska ne ovat vähissä kotona ja suunnittelin vasta huomenna meneväni kauppaan.

Liikunta on jäänyt alkuviikosta vähän vähemmälle. Maanantaina ei tullut liikuttua oikein mihinkään, eilen sain vihdoin siivottua kämppäni ja siihen kului heti aamusta noin 2h. Vähäinen liikunta johtuu osittain siksi, että viikonlopun treenien jälkeen olen halunnut ottaa vähän rauhallisemmin ja palautua. Tänään on kuitenkin onneksi taas treenit illalla, ja toivottavasti sinne myös menen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Seuraa blogiani sähköpostilla