tiistai 26. huhtikuuta 2011

Pääsiäisähky

Nyt olikin pitkä aika, etten ehtinyt päivittelemään tänne kuulumisia.

Viime viikolla tuli melko hyvin syötyä ja liikuttua. Olin perjantaina kuntosalilla pari tuntia ja lauantaina sen huomasi kyllä käsistä. Oli kyllä ihanaa päästä kuntosalin jälkeen pitkästä aikaa saunomaan. Lauantaina en sitten viittinyt mennä Hapkido-treeneihin, koska kädet olivat ihan jumissa enkä saanut niitä edes kunnolla nostettua ylös ilman kipuja.

Viikonloppu meni muuten melko paljon syöden, kun meillä on tapana pääsiäisenä mennä aina isovanhempien luo syömään ja jostain syystä siellä tulee aina ihan hirveästi syötyä. Onneksi siellä sentään suht terveellistä ruokaa, vaikka hiilareita voisi olla vähemmänkin. Yllätyin sunnuntaina myös kun sain käteeni suhteellisen ison suklaisen pääsiäismunan ja jaksoin siitä vain puolet syödä. Sitten ei vaan enää tehnyt yhtään mieli enempää. Nyt se toinen puolikas odottelee edelleen, että sen joskus syön pois.

Maanantaina olin sitten Miehen vanhempien luona syömässä. He asuvat toisella paikkakunnalla noin 200km päässä ja tuli avattua myös moottoripyöräily-kausi samalla, tosin itse vain kyytiläisenä, vaikka omankin kortin omistan (mutta en pyörää). Sielläkin tuli syötyä enemmän kuin yleensä ja jälkiruoaksi oli vielä pashaa, jota tuli maisteltua ihan liikaa. Huomenna näkee, miten pääsiäisen syöpöttelyt ovat vaikuttaneet painoon.

Ostin joku aika sitten crosstrainerin ja sain sen vihdoin kotiin lauantaina. Pääisäisen takia en sitä päässyt heti testailemaan, mutta tänään tein 2 kertaa 10 minuutin treenin. Yllättävän rankkaa tuo. Nyt suunnitelmissa on, että joka (tai ainakin melkein joka) aamu tekisin jonkun crosstrainer treenin ennen aamupalaa. Toivottavasti myöhemmin jaksaa kauemmin kuin tuon 10min. Menee kuitenkin melko nopeasti aika kun kattelee telkkua samalla. :)

Ainiin, ja lauantaina siskoni tuli kylään ja menimme sitten illaksi äidin luo syömään ja lätkimään korteilla. Ostimme vihanneksia (porkkanaa, kukkakaalia, kurkkua ja paprikaa) ja pari dippiä naposteltavaksi. Myöhemmin siskoni ja hänen miehensä halusivat kuitenkin lisää herkkuja ja lähtivät kaupasta ostamaan: 2 pussia sipsejä, suklaalevy ja iso karkkipussi saaliina. Itse kuitenkin tyydyin rouskuttelemaan porkkanoita. Hyvä minä!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Seuraa blogiani sähköpostilla