torstai 7. helmikuuta 2013

Punnituspäivä

Kyllä nyt on läskit tiukassa. Tässä 62,x määrässä on koko tämä alkuvuosi jumitettu. Eikös se voisi jo laskea tuon alle..? Aamupaino tänään siis 62,1 kg ja miinusta 100 g viime viikkoon. Hitaasti menee, mutta ainakin alaspäin. Perjantaina tuli vähän maisteltua alkoholia, tiistaina kävin leffassa työkavereiden kanssa ja tuli poppareita syötyä ja eilen tuli vähän turhankin paljon leipää syötyä (3 x tattarinäkkäri + 2 x ruispala). Ei siis ehkä ihme, että pudotus ei ole päätä huimaava.

Eilen tuli juostua taas 8 km ja aikaa kului 58 min 30 sek. Penikat ei sattunu yhtään! Jes! Tänään on lepopäivä ja huomenna pitäisi jaksaa 12 km juosta tuon asicsen ohjelman mukaan. Viikonloppuna en pääse juoksemaan, kun lähdemme viettämään ylläri-synttäri-tyttöjen iltaan Turkuun päin.

Rappusia tullut käveltyä 5 kertaa tämän kuun aikana. Alku lähti melko huonosti, kun ekana päivänä oli työkaveri hisseillä samaan aikaan, ni siinä jäi suusta kiinni ja meni hissillä ylös. Maanantaina polvi vähän oireili juoksusta, joten jätin suosiolla rappuset kulkematta aamulla. Nyt sitten onkin tiistaina ja keskiviikkona tullut käveltyä sekä aamulla töihin, että töiden jälkeen kotiin rappusia pitkin ja tänään aamulla töihin. Katsotaan jos jaksaisi töiden jälkeenkin kiivetä rappuset vielä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Seuraa blogiani sähköpostilla