maanantai 25. helmikuuta 2013

Terve

Jes, täällä ollaan taas terveitä! Kahden viikon liikuntatauko päättyy tänään, kun pääsen taas juoksemaan. Suunnitelmana on aloittaa taas rauhallisesti. Ehkä 5 km tänään ja loppuviikosta sitten muutama kilsa enemmän. Katsoo, millainen fiilis tänään on juoksumatolla.

Eilen jo hieman ahersin - kolasin oman autopaikkamme lumet pois. Autoa ei tule kauheesti käytettyä, joten aina kun isompi auto kolaa koko parkkipaikan, niin meidän auto on paikoillaan, eikä sitä koskaan kolata kunnolla. Viikonlopun olin kuitenkin siskon luona autolla ja kun pääsin kotio, niin päätin pysäköidä auton hetkeksi muualle ja kolasin tuon meidän paikan. Se oli jo pahasti jäätynyt, joten ihan kaikkee en saanu pois, mutta onpahan nyt hieman siistimpi ainakin. Aikaa ei mennyt kovin kauaa, mutta hiki tuli. Ja kun pienehköllä lapiolla joutui kolata, niin nyt on selkä kipeä. Tuntuu kuitenkin olevan ihan "hyvälaatuista" lihaskipua, eikä mitään isompaa "selkäongelmaa".

Mikähän siinä on, kun on tarjolla jotain hyvää (sipsiä), niin sitä on pakko ottaa. Ei haittaa, jos sipsit on kaapissa, mutta jos ne on esillä, niin ei vaan pysty olemaan ilman. Viikko sitten ostettiin kotiin kaksi (2!! Hyi!!) pussia sipsiä. Siellä ne kuitenkin kaapissa olivat kiltisti koko viikon. Lauantaina sitten siskoni luona oli sipsiä esillä, ni oli pakko syödä. Ja eilen sitten sorruin ottamaan kotonakin pienen määrän sipsiä (muttaku mies oli poissa ja mul oli tylsää yksin ja teki mieli hyvää ja ja ja...) Määrä ei kuitenkaan onneksi ollut kovin paha. Tänään sitten sietääkin juosta ja rääkätä kroppaa.

Portaiden nousukaan ei nyt tässä kuussa ole kovin hyvin mennyt juuri tuon parin viikon flunssan takia. Tänään kuitenkin jaksoin taas kiivetä portaat ylös töihin lounaan jälkeen (!!). Enkä edes kuollut, joten flunssa alkaa olemaan ihan oikeasti selätetty. JES!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Seuraa blogiani sähköpostilla