tiistai 26. helmikuuta 2013

Liikunnanilo

Eilinen juoksu meni oikein hyvin. Askel oli mukavan kevyt eikä missään vaiheessa tullut oloa, ettei jaksais enää. Ehdin puolisen tuntia juosta ja matkaa kertyi 4km. Tämän jälkeen menin vielä rääkkäämään kroppaani Grit Plyoon pitkästä aikaa. Kyllä tuo on vaan niiiiin ihana tappotreeni. Viime kerralla oli step-laudat laitettu alimmalle tasolle ja nyt ne oli keskimmäisellä tasolla ja nyt tuntui kyllä taas oikein hyvin kropassa. Välillä ei saanut henkeä kunnolla. Keuhkot tykkää (toivottavasti)! Suunnittelin, että ottaisin "maanantai-vakioksi" lyhyen juoksun ja tuon plyon. Loppuviikosta sitten vähän pidempiä juoksulenkkejä. Odotan myös innolla, että lumet jo sulaisi ja pääsisi kunnolla ulos juoksemaan.

Tänään on jotenkin kaikki paikat ollut ihan kipeänä. Polvi jostain syystä hieman reistailee ja lisäksi jalat on muutenki ihan kuollu kuten yläkroppakin. Ei ilmeisesti saisi pitää 2 viikon taukoa liikunnasta. Heti tulee ihan kipeeks. Onneksi kuitenki tietää, mistä kipu tulee ja tietää, ettei tarvitse olla huolissaan.

Viime yönä mies alkoi oireilemaan vatsataudin tapaan. Kerrankin kun on taas terveenä, ni toivon todella, että tuo johtuu vain huonosti syömisestä tai viikonlopun laivareissusta, jossa mieheni oli kavereidensa kanssa. En nyt kestäisi itselleni mitään vatsatautia. Haluun olla terve ja liikkua!

1 kommentti:

  1. Treeniyhdistelmä kuulostaa kadehdittavan hyvältä :) toivottavasti säästytte vatsataudilta.

    VastaaPoista

 

Seuraa blogiani sähköpostilla