keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Flunssanpoikanen

Tässä on nyt pari päivää ollut hieman flunssaa aluillaan. Töissä olen kyllä ollut. Ruoka ei oikein maistu, mutta "väkisin" saan kuitenkin syötyä melko normaaleja määriä. Vitamiineja on nyt otettu oikein reilulla kädellä. Pohdin tuossa jo, että pitäisikö huominen punnituspäivä peruttaa tämän flunssan takia, mutta en tiedä.. Olen kuitenkin syönyt suht normaalisti, vaikka se onkin vaikeampaa ollut. Liikuntaa ei tosin ole nyt päässyt harrastamaan. Maanantaina kävelin rappuset töihin sekä kotiin, sen jälkeen olenkin ottanut rauhallisemmin myös niiden osalta. Tyhmää olla flunssassa, kun periaatteessa on ihan pirteä, mutta sitten ei kuitenkaan jaksa/viitsi liikkua tai tehdä muutakaan raskasta. Sais mennä nopeesti ohi!

Viikonloppuna oli ylläri-synttäri-tyttöjen ilta, jossa tuli syötyä vähän kaikkea: salaattia, kinkku-piirakkaa, kinkku-torttutaikinarullia, karjalanpiirakoita, patonkia, popcornia, karkkia... Ei mitenkään hirveän suuria annoksia kuitenkaan onneksi. Lisäksi tuli juotua vähän boolia, mutta sitäkään ei mennyt kovin paljoa. Siitä kertoo mm. se, että olin sunnuntaina jo puolen päivän aikaan auton ratissa.

Eilen oli taas leffailta työkavereiden sekä miehen kanssa. Kävimme porukalla katsomassa Vuonna 85. Melko perinteinen rakkaus-leffa. Olettekos muuten muut huomanneet, että Finnkinoon pääsee tiistaisin katsomaan kotimaisia elokuvia kaksi yhden hinnalla, mikäli omistaa (ilmaisen) Veikkaus-kortin..? Lisätietoja löytyy täältä: Veikkaus-kortti -etu. Ihan kätevä etu varsinkin, kun nyt on ainaki pari kotimaista elokuvaa vielä listalla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Seuraa blogiani sähköpostilla