maanantai 15. elokuuta 2011

Mässäilyviikonloppu

Viikonloppu ei mennyt ihan kaikkein parhaimmalla tavalla. Oli sukujuhlat ja siellä yleensä koko viikonlopun ajan juodaan alkoholia ja syödään kaikkea epäterveellistä. Toki grillattiin myös lihaa ja sieniä+tuorejuustoa+pekonia, et tuli syötyä ihan suht terveellistäkin, mutta tuli myös syötyä poppareita, chilipähkinöitä sekä salmiakkia ihan urakalla. Tarjolla oli myös muitakin karkkeja, mutta niitä ei jostain syystä tehnyt mieli. Eikä ole oikeen kovin pitkään aikaan tehny mieli, hyvä hyvä. Useimmiten tosin olenkin enemmän suolaisten herkkujen perään, kuten sipseihin ja poppareihin.

Tänään kävin aamulla vaa'alla ja pientä plussausta tuli, mutta ei yhtään niin paljon kuin olin kuvitellut. Uskoisin tässä nyt muutaman päivän aikana tuon plussailun lähtevän helposti pois, joten keskiviikkona punnituspäivänä ei todennäköisesti ole enää yhtään plussaa, en kyllä tiedä, onko yhtään miinustakaan.

Liikuntaa tuli tosin viikonlopun aikana melko paljon. Lentopalloa tuli pelattua niin paljon, että oli kädet kipeät ja turvonneet. Joka vuosi meillä on erilaisia kilpailuja ja tänä vuonna oli mm. halkojen hakkaamista + niiden kantamista vajaan, pussihyppelyä, hula-vanteen pyörittämistä.. Lisäksi siellä melkein koko ajan oli muutenkin liikkeessä, joten siinä mielessä olen melko tyytyväinen viikonloppuun. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Seuraa blogiani sähköpostilla