maanantai 1. elokuuta 2011

Toinen kymppi

Puuh, toinen kympin lenkki takana. Jatkossa toivottavasti ehtii menee vähän useemmin ku kerran viikossa. Nyt on vihdoin oppari palautettu ja nyt odotellaan opettajan kommentteja, et mitäs kaikkee pitää viel muokata.. Eli nyt on toivottavasti enemmän aikaa liikuntaan, eikä tartte stressata tota opparia. Torstaina olen tosin lähdössä Helsinkiin assyille, joten loppuviikosta jää taas liikunta vähemmälle.. Pitäis siellä vissiin juosta Hartwall areenan rappusia ylös ja alas, et tulis liikuntaa.. :D

Tänään koko päivän mietin et pitäs lähtee lenkille, pitäs mennä salille, vois mennä jollekki ryhmätunnillekki, mut en sitte saanu itteäni mihinkää lähtemään ennen ku vasta ysin jälkeen päätin, että nyt kengät jalkaan ja ulos! Hölkkä meni taas tosi hyvin, vaikka melko vähän tuli taas hiilareita syötyä. Aikaa kului 1:23:17.. Eli lähes 2 min nopeammin kun viime kerralla. Jes!

Sykemittari kertoo seuraavaa:
- keskisyke: 166
- max. syke: 185
- kaloreita: 835
- 60-70%-alueella: 3 min
- 70-80%-alueella: 12 min
- 80-90%-alueella: 1 h 5 min
- yli 90%: 3 min (varmaan ne pari ylämäkee mitkä juoksin reippaasti ylös)

Nyt on kyllä taas niin hyvä olo. Huomiseks en nyt suunnittele mitään, koska ei ne suunnitelmat oikee tunnu pitävän paikkaansa.. Tulee paremmin lähettyy liikkumaan ku ei suunnittele sitä vaan laittaa vaan kengät jalkaan ja lähtee. :D

4 kommenttia:

 1. Sullahan on lenkkikunto nopeasti kehittynyt! :)

  Kun mä sain toukokuun lopussa graduni palautettua, tuntui kyllä hyvältä kun ei tarvinnyt enää istua kirjastolla 6 tuntia putkeen päivässä ja kirjoittaa. Päätin, että nyt en istu koneella tai missään tuntia pidempää, sen verran olin joutunut vuoden mittaan koneen edessä istumaan.

  Miten sinulla, onko tullut selkäkipuja opinnäytteen tekemisen aikana? Mulla oli jatkuvia, varsin pahojakin niska ja selkäkipuja kun tein gradua...kaikki kivut hävis kun täyspäiväinen graduvääntö loppu.

  VastaaPoista
 2. Ei mulla oo mitään kipuja missään.. Vaihtelen asentoo melko usein ku istun koneella.. Välil oon pöydän ääressä, välillä on läppäri sylissä ja välillä, jos ei tarvi kirjotella kauheesti, ni makoilen sängyllä (jos vaikka lukee jotain).. Ei tarvi olla niin pitkään samassa asennossa. :)

  En usko, et ihan joka kerta pääsee paria minuuttia nopeemmin.. Ton ekan kympin otin melko rennosti ja tänää sitte puskin itestäni enemmän.. Huomaa esim siit, et nyt meni pari minuuttii nopeemmin ajallisesti, mut kaloreita palo silti sykemittarin mukaan melkein 50 kcal enemmän.. Kuvittelis et lyhyempi treeniaika, ni olis myös pienempi kalorikulutus. :)

  VastaaPoista
 3. Mitä sykemittaria käytät? Kysyn, koska saat noin tarkkaa tietoa siitä millä syketasolla ja miten pitkään olet juossut.

  VastaaPoista
 4. Mielestäni jossai postauksessa aikasemminkin jo kirjotin, mutta mulla on Suunto t4d. :)

  VastaaPoista

 

Seuraa blogiani sähköpostilla