keskiviikko 10. elokuuta 2011

Punnituspäivä ja Assembly-kuulumiset

Paino oli tänään 58.5 kg. Eli pudotusta vain 100 g viime viikosta. Eilen olin tosin BodyCombatissa sekä kuntosalilla ja arvelisin, että sen johdosta on vielä nestettä kropassa enemmän kuin normaalisti. Nyt on kuntosalin jäljiltä mukavasti selkälihakset kipeenä. Toivon mukaan jalatkin kipeytyvät tässä päivän mittaan. Outoa toivoa jalkojen kipeytymistä xD, mutta parhaiten tietää, että salitreeni on onnistunut, jos on seuraavana päivänä lihakset kipeät. Nostin eilen hieman painoja ja vähensin toistoja, joten katsotaan, miten tämä vaikuttaa kroppaan. Ainakin treenin jälkeen tuntui todella hyvältä. :)

Viikonloppu meni hyvin Helsingissä. Liikuttua ei tullut kovin paljoa ja ruokaaki todella niukasti, mutta melko hyvää ruokaa kuitenkin verrattuna siihen, mitä oli tarjolla. Olin siis Assemblyssä, joka on todella iso tietokonetapahtuma Hartwall Areenalla. Tuhansia nörttejä ympäri Suomen (ja maailmaltakin muutamia) tuovat tietokoneensa ja pelaavat/koodaavat/nörttäilevät 4 päivää Helsingissä. Hartwall areenalla on mm. hesburger ja pizza hut, joista suurin osa käy hakemassa päivittäin ruokansa. Mä varustauduin jo ennen matkaa ottamalla mukaan proteiinijauhetta, proteiinipatukoita sekä manteleita ja pähkinöitä ja herkutteluun salmiakkia. Torstaina matkalla Helsinkiin kävimme kaupassa ja ostin sieltä (sai halvalla) broileriwrappeja, joita söin torstai-päivän ja -illan. Perjantai meni melkeinpä noilla protskuilla (sisältää myös hieman hiilareita) ja manteleilla. Lauantaina meinasin jo sortua hesburgeriin, mutta siellä oli niin pitkät jonot, joten päädyin viereen R-kioskille ostamaan pari kolmioleipää, eipä sekään nyt mikään paras vaihtoehto ollut, mutta pakko oli jotai muuta jo saada. Sunnuntaina paluumatkalla pysähdyimme taas kauppaan ja ostin paketin lihapullia ja puoliksi kaverin kanssa kolmioleivän. Torstaina ja perjantaina kävimme illalla myös ulkona nauttimassa muutamat oluet.

Kaikenkaikkiaan oli todella mukavaa nollata aivot ja syöksyä pelien ihmeelliseen maailmaan. En normaalisti pelaa pahemmin mitään, joten yksi viikonloppu vuodessa sallittakoon. Kävin lisäksi kuuntelemassa parit seminaarit, jotka olivat todella mielenkiintoisia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 

Seuraa blogiani sähköpostilla