perjantai 22. heinäkuuta 2011

Suurin Pudottaja

Ihan ensiksi UGH!, koska Toppiksella on arvonta käynnissä, käykäähän kattomassa täältä.
Ja myös Joannalla on arvonta käynnissä täällä.

(sisältää hieman paljastelua Suurimmasta pudottajasta, mutta ei mitään hirveän vakavaa.)

Olen ihan hurahtanut Suurimpaan pudottajaan. Mikään ei ole niin ihanaa, kuin kuntosalilla hölkätä samalla kun katselee, kun muut treenaavat ja Jillian ja Bob huutavat pää punaisina, että vielä jaksaa. Välillä yritän oikein ajoittaa kuntosalille menon siten, että pääsen katsomaan suurinta pudottajaa sinne. :D Mietin itsekkin, että olisi niiiin ihana päästä viikoksi Jillianin (tai Bobin) rääkättäväksi. Ehkä nämä loput kilot lähtisivät sillä. Toisaalta hitaammin laihduttaminen takaa paremmin sen, että kilot myös pysyvät poissa ja on aikaa totutella uuteen kroppaan ja onhan tässä koko loppuelämä aikaa olla hoikka. :)

Jillian antoi tosin vähän huonomman kuvan itsestään yhdessä jaksossa, jossa kotona olevat kilpailijat tulivat takaisin ja Aubrey oli pudottanut vain kilon verran painoa. Jillian sanoi, että se on vain kilo, eikä siihen ole mitään tekosyitä. Okei, olihan se melko vähän, mutta olen kyllä Jillianin kanssa eri mieltä siitä, että laihtua voi myös senteissä, vaikka vaaka ei näytäkkään pienempää tulosta. Lihas kuitenkin painaa enemmän kuin läski ja lihas menee pienempään tilaan kuin läski.

Tykkäsin viime kertaisesta jaksosta, jossa kilpailijat joutuivat kuntoilemaan ilman kuntosalia. Mielestäni siellä pitäisi muutenkin näyttää enemmän, että mitä voi ihan vain kotona tehdä, jotta laihtuisi, ja jos ei ole varaa kalliiseen kuntosalikorttiin. Lisäksi haluaisin enemmän nähdä, mitä kilpailijat syövät. Olisi kiva, kun olisi vaikka yksi jakso "Kilpailijoiden päivä", joka alkaisi siitä, mihin aikaan kilpailijat heräävä, mitä on aamupalaksi, mennäänkö heti kuntoilemaan, mitä syödään loppupäivänä, milloin pidetään lepotaukoja yms yms.. Eikä pelkästään noita mainoksia "syö tätä purkkaa kun tekee mieli makeaa".

Oma suosikkini taitaa tällä hetkellä olla Tara. Sillä tytöllä on vain niiin oikea asenne tuonne kilpailuun ja niin ihanan energinen persoona.

1 kommentti:

  1. Huomautettakoon tähän väliin, että minusta jillian oli sikäli oikeassa, että kuukaudessa, varsinkaan kotona ilman ohjausta treenaamalla,EI VOI saada lihaksia niin paljon, että ne näkyisivät painossa. piste.
    Toki, se laihtuminen voi näkyä (ja näkyy, jos sitä tapahtuu) myös senteissä, siinä suhteessa olen samaa mieltä kanssasi,

    VastaaPoista