Minä

Olen 24-vuotias tyttönen Varsinais-Suomesta, nykyisin asustelen pääkaupunkiseudulla. Painoa on kertynyt kymmenisen kiloa ylimääräistä ja niitä nyt lähden pudottamaan.

Nuorempana harrastin liikuntaa enemmänkin. Olin aina melko hoikka. Liikuntaharrastukset kuitenkin jäivät taakse teini-iässä ja kun opiskelut alkoivat AMKissa, niin alkoi myös opiskelijabileet ja alkoholin suurempi käyttö. Ja painoa alkoi kerääntymään. Nyt opiskelut ovat ohi ja heräsin joku aika sitten myös siihen, miten on painoa kerääntynyt. Painoindeksini on normaalin ylärajoilla, joten joku voi ajatella, ettei minulla olisi mitään syytä laihduttaa. Tiedän kuitenkin, että jos en nyt tee mitään, niin kohta tajuan olevani taas 10 kiloa isompi. Lisäksi kun olen aina ollut hoikka, niin en tykkää itsestäni näin "lihavana".

Blogissani keskityn kirjoittamaan liikunnasta, ruoasta sekä näiden vaikutuksesta painoon. Yritän etsiä joitain hyviä keinoja liikkua kotona sekä ulkona ja lisäksi haluan testailla helppoja ja terveellisiä ruokia.

Minulle saa myös ehdottaa hyviä treeni- ja ruokavinkkejä: cizu01@gmail.com.

Minä lyhyesti:
Ikä: 24 v
Pituus: 162 cm
Aloituspaino: 63 kg (10.04.2011)
Uusi Aloitus: 64 kg (16.11.2012)
Suhdestatus: seurustelee <3
Harrastukset: tankotanssi, ryhmäliikuntatunnit, kuntosali